2777
2789
عنوان

تندتند😂

217 بازدید | 28 پست

تند تند تایپک میترکه و تعطیل میشه

نی نی یارام همه اماده باشن😄

...

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

خسته شدن بنده خداها🤦🏻‍♀️

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

اینو بخونین

بخدا قسم دوستان عزیزم

من کارمند پالایشگاهم اگه فقط کل مردم فقط ۵ روز بنزین نزنن هیچ راهی جز از سرویس خارج کردن کل پالایشکاه وجود نداره

مخازن ذخیره فقط برای ۵ روز ظرفیت داره

صادرات هم که ممنوعه پس بجای پخش کردن جک و مسخره بازی یکبار برای همیشه تصمیم درست بگیریم

بخدا قسم الان فصل مسافرت نیست

فصل صحرا رفتن نیست

بهترین زمانه برای اثبات یک کار گروهی

از سرویس خارج شدن پالایشگاهها هم تقریبا غیر ممکنه

پس بیاییم برای دفاع از حقوق خود مان فکری اساسی کنیم

لطفا اینارو تو گروه ها پخش کنید

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نزارید شوهراتون بنزین بزنن لطفاا یه روز دو روز هزار روز نمیشه مخازن پالایشگاه جا نداره مجبور میشن ارزون کنن تا بخریم 

.تا وقتی بنزین بخریم اعتراضمون فایده نداره وقتی از قیمت ی چیزی ناراضی هستیم صد در صد نباید بخریم

نزارید شوهراتون بنزین بزنن لطفاا یه روز دو روز هزار روز نمیشه مخازن پالایشگاه جا نداره مجبور میشن ار ...

شوهرمن امروز نه ماشین برد نه بنزین زد...ولی راننده تاکسیا که مجبورن نرن اخر ماه چیکار کنن😔😔

امشب خوب میخوابن😂

نه بابا، فک کنم شیفتی شده شب هم بمونن 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

تو هر تایپکی میرم تا میام نظر بدم ترکیده 😐

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
خسته شدن بنده خداها🤦🏻‍♀️

خداقوت نی نی یارا😄😄😄