2777
2789
عنوان

خاطره بازی

179 بازدید | 40 پست

ما یه بار تو ماشین بودیم بعد خیلی ترافیک بود نمیدونم سر چی بحثمون شده بود بعد نامزدم غیرتی شده بود میگفت نباید اینکارو کنی منم میگفتم میکنم پرو پرووو

بعد گفت حرفمو گوش بده مگرنه میزنم تو دهنتااا گفتم من میکنم ..

بعد به شوخی اروم زد با دستش تو دهنم بغل خیابون یه زنه وایساده بود دید..بعد سرشو تکون داد یه جوری نگا میکرد  گفتم خیلی بیشوری ببین خانومه داره نگامون میکنه 

بعد پنجررو کشید پایین گفت خانوم ببین بوسش میکنم   بعد بوسیدم ..زنه بدبخت هنگ کرده بود

خاطره اینجوری دارید بیاید تعریف کنید  

بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم  

منم یبار با دوس پسرم بیرون رفتم

بعد س یه چیزی دعوامون شد

اون واس خودش غر میزد و افتاده بود جلو

منم پشتش راه میرفتم

خواستم برو تو پیاده رو

یهو پام گیر کرد ب جدول و با مخ رفتم تو دیوار رو ب رویی😆

پسره طفلک واس خودش میرفت بعد میدید صدای من نمیاد😂 یهو برگشت دید افتادم کف زمین😂😂

پیش من اصن نخندیدا کلی هم ناراحت شد.ولی ی ساعت بعدش بم ز زد و پیش رفیقاش هار هار میخندید میگف حمید نمیدونی چیشد ک دوس دخترم افتاد کف خیابون😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار  من وشوهرم سوار ماشین بودیم بعد این بچه های کار یکی شون اومد گفت آدامس بخرین،شوهرم گفت پول ندارم هیچی ،منم نداشتم واقعا تو کارت پول بودفقط  ،بعد برگشت داخل ماشین رو نگا کرد گفت پول نداری اصلا چرا سیستم بستی.....بعد  منو شوهرم مردیم از خنده

چن سال پیشم عروسی ی فامیلی بود

بعد چون لباسمو خیاط گند زده بود اصلا نرقصیدم

و کل عروسی یا بغض داشتم یا گریه میکردم😑

بعد هر کی بم می رسید میگف آخی ایشالا عروسی تو😂😂وای اون لحظه بیشتر زجه میزدم از گریه

چه باحال.ماهم تازه ازدواج کرده بودیم تو ماشین دعوامون شد من داشتم دادو بیداد میکردم یهو یه موتوریه اومد بغل دستمون هی نگاه کردن دو نفر بودن گفتن ولش کن اقااا.بعدم افتادن دنبال ماشینمون مثلا منو نجات بدن شوهرمم میکفت خاک تو سرت انقد کولی بازی درمیاری ملت فک کردن دزدیدمت دارن میان از ایینه ببینشون.منم خندم گرفته بود .ولی دیگه شوهرم گازشو گرفت اونام بیخیال شدن😅

یه بار  من وشوهرم سوار ماشین بودیم بعد این بچه های کار یکی شون اومد گفت آدامس بخرین،شوهرم ...

وای خیلییی پروو ان ...تازه با خودشون کارت خونم میارن  

چن سال پیشم عروسی ی فامیلی بود بعد چون لباسمو خیاط گند زده بود اصلا نرقصیدم و کل عروسی یا بغض داشت ...

واااای خیلی خوب بود مردم از خنده    

چن سال پیش 4 شنبه سوری بود

ما هم رفتیم دهات مامان بزرگم

بعد هی بمبک و ترقه و کپسولی میترکوندیم

بعد یهو چن تا پسر اومدن

منم خر ذوق شدم

بدو بدو میخواستم برم بقیه مواد منفرجه رو بیارم

و همونطور ک مث اسب دوان دوان میکردم پام گیردکرد ب سنگ

با مخ اول رفتم تو در بعد یهو شوت شدم یه ور دیک😂😂 تمام لباس و شلوارم جر خورد

دیگ هم نرفتم پیش پسرا😑😑

یه بار  من وشوهرم سوار ماشین بودیم بعد این بچه های کار یکی شون اومد گفت آدامس بخرین،شوهرم ...

حالا موقعی که کمک بخوای واقعا هیشکی نمیاد جلو  

وای خیلییی پروو ان ...تازه با خودشون کارت خونم میارن    

منم یه بار با دوستم تو خیابون میرفتیم این بچه ها دعا میفروختن منم حواسم نبود فک کردم نذریه ازش گرفتم اونم افتاده بود دنبالم پولشو بده به دوستم گفتم مگه نذری نیست؟گفت نه بابا فروشیه بده بهش بره بعد اونم پس نمیگرفت دستشو برده بود عقب میگفت فقط پول بده دیگه خریدم ازش دیگه

چن سال پیش 4 شنبه سوری بود ما هم رفتیم دهات مامان بزرگم بعد هی بمبک و ترقه و کپسولی میترکوندیم بع ...

خیلی باحال تعریف ممیکنی  

یبارم رفته بودیم خونه ی فامیلی

من ب دخترشون گفتم فلانی ی شلوار بده من بپوشم

رف واسم ی شلوار آورد و منم پوشیدم و موقع شام شد.

رو ب روی منم پسر عمه و زنش نشسته بودن

یهو دیدم هی این دو تا میخندن و منو هی نگاه میکنن.

اولش واس خودم نذاشتم

بعد هی دیدم زل میزنن ب خشتکم و باز میخندن😐

عاقا سرمو بردم پایین دیدم یا خدااااا خشتک شلوار قشنگ یک وجب جر خورده بود 

تمام بساطم افتاده بود بیرون😂😂مردم از خجالت

منم یه بار با دوستم تو خیابون میرفتیم این بچه ها دعا میفروختن منم حواسم نبود فک کردم نذریه ازش گرفتم ...

منم یه بار اینجوری شده بود ..عجله هم داشتم یه پسره بهم یه کتابچه قرآن داد..فکر کردم مفته ..بعد گیر داده بود پول بده منم یه 5ت فقط داشتم هی میگفت کمه