2777
2789
عنوان

خدا کمککک

155 بازدید | 17 پست

بیست و یک آذر عروسیمع هیچ کاری نکردم من رقص گیتا رو فقط یاد گرفتم شما چیکار میکردین بگین ایده می‌خوام 

خدایا مواظب نی نی تو شکمم باش ب خودت سپردمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه تواین فازا نیستم فقط ازخدامیخوام کمک کنه زودتر برم سرزندگیم😌.عروسیتم ی آسموووون مبارک . ان شالله غرق شادی شی، همیشه لبات بخنده . نی نی های سالمو نازهم بدنیا بیاری . هه

هه. تو این فازا هیچکس خونه پدر نبود. صبرکن بری خونه خودت بعد یه ماه میگم بهت چطور میری تو فازش

من صحبتامو کردم. حتی میخوام حلقه ی نشونو ازدواجمم نقره بردارم. ب ی عروسی خودمونی و خانوادگی هم راضی ام. ادم تجملی ای نیستم‌ .دلم فقط ارامش میخواد .

من صحبتامو کردم. حتی میخوام حلقه ی نشونو ازدواجمم نقره بردارم. ب ی عروسی خودمونی و خانوادگی هم راضی ...

احسنت

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
من صحبتامو کردم. حتی میخوام حلقه ی نشونو ازدواجمم نقره بردارم. ب ی عروسی خودمونی و خانوادگی هم راضی ...

من نگفتم شما تجملاتی هستی. منظورم اصلا این نبود. شما برو خونه خودت. گوشت و مرغ به کنار میوه و ...... بعدا هم پوشک و شیرخشک و....... ههههعععععی خدا