2777
2789
عنوان

باردارم؟

102 بازدید | 8 پست

خانما میشه از تجربتون برام بگین من ماه سوم اقدامم این ماه روز ۱۱ و ۱۵ پریودی نزدیکی داشتم الان ی روز ب موعدم مونده زیرشکمم مث درد پریودی ولی ترشح میاد کمر درد و پادردم دارم صبحم بی بی چک زدم منفی بود بنظرتون نمیشه امیدوار بود ب بارداری؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه امیدوار بود چرا که نه،فقط بزار از موعدت بگذره، ان شاء الله که باردار باشی.بودن کسایی که بعد یک هفته از تاخیر تست شون مثبت شده.

🔊👈لطفااااا لاااااایک نکنید لطفااااا 🔕🤨
میشه امیدوار بود چرا که نه،فقط بزار از موعدت بگذره، ان شاء الله که باردار باشی.بودن کسایی که بعد یک ...

انشالله ک همینطور باشه خیلی دلم نی نی میخواااد.میخوام ۳روز دیگه دوباره بی بی بزنم البته اگه پریود نشم باز 

انشالله ک همینطور باشه خیلی دلم نی نی میخواااد.میخوام ۳روز دیگه دوباره بی بی بزنم البته اگه پریود نش ...

ان شاء الله باردار باشی و نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری.

منم ماه دوم اقداممه ۲۹ موعدمه اما دیگه طاقت ندارم ۲۷ تست انجام میدم.

🔊👈لطفااااا لاااااایک نکنید لطفااااا 🔕🤨

غصه نخور مث من باش بی خیال   منم ماه اول دوم عصبی میشدم استرس داشتم  خوب شدم دوماهه

۸۰ درصد زوجین تا ۶ ما باردار میشن  ۹۰ درصد تا یکسال اگر سیکلات منظمه  پس حرص و جوش نخور باردار میشی

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز