2777
2789

اگر تهران هستین حتما کارهای دکتر کتر آرزو خوانساری نیا رو ببینید کارشون خیلی خوب
سبکشون وی (V) سبک وی یک سبک تقریبا جدید و  بسیار خاص و منحصر به فرد ،  که انگار بینی کانتور شده هست ، فاصله لب و بینی زیاد نمیشه و متناسب با اعضای صورت عمل میشه و وجه تمایزش با باقی عمل ها اینه که تو تمام رخ خودشون نشون میده و یه قوس ملایم داره که زیباترش میکنه
خیلی از افراد معروف هم پیش ایشون و به همین سبک عمل کردن مثلا برادر حسین محجوب (هومن محجوب) پیش ایشون عمل کردن
تا آخر فروردین 1402 هم میدونم تخفیف ویژه دارن 

آدرس مطب : فلکه دوم صادقیه ، بلوار آیت الله کاشانی ، نبش گلستان شمالی ، ساختمان پزشکان شماره 1
تلفن : 09934173244
اینم آدرس سایتشون
اینم پیج اینستاشون

اگر تهرانین که حضوری میتونین برید اونجا نمونه کاراشونم میبینین اگرم شهرستانین میتونین واتس اپ یا روبیکا پیام بدید عکس بفرستید راهنماییتون میکنن

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر اعتمادی عالیه من خودم پیششون عمل کردم من طبیعی دوس داشتم الان بسیار راضیم

آدرس کلینیک : فلکه ۲ صادقیه بلوار آیت الله کاشانی بلوار اباذر پایین تر از پردیس زندگی 

شماره تماس : 09934620340

آمار رضایتشون زیاد من هر کیو اونجا میدیدم عمل کرده بود راضی بود خودمم که واقعا راضیم

خوبیش اینه که ایشون متخصص انواع جراحی زیبایی بینی هم هستن 

https://jarahanebini.com

این پیج اینستاشون میتونین نمونه کاراشونو اینجا ببینید

سلام عزیزم من این پزشک های که میگی رو نمیشناسم ولی خودم عمل ترمیمی رو پیش دکتر لیلا ملکی جراحی کردم و راضیم خواستی پیش چندتا دکتر مشورت کن تا مشکل من مجبور نباشید دو بار عمل کنی و کلی اذیت بشی 

من دکتر آخوندی نسب رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه 

من خودم پیش ایشون جراحی بینی و پلک با هم انجام دادم و خداروشکر خیلی راضیم و اصلا مشکلی ندارم 

ولی دوستم طفلی جراحی بینی انجام داد و بینیش کاملا نامتقارن شد بعد اینکه دید من جراحی کردم و خداروشکر خوب شدم اونم اومد پیش دکتر اخوندی نسب جراحی کرد و خداروشکر خوب شده و اصلا مشکلی نداره الان نه ظاهری و نه تنفسی 

منم دکتر شاهین بهجو رو میشانسم  مطبشم سعادت آباده شمارشم 22141700خودم برای بار دوم پیششن عمل دارم خواهرمم عمل کرده راضیه ترو خدا هرجا میرید مواظب باشد خیلی ها میان مطب دکتر برای ترمیم و بار دوم و سوم واقعا بینی تو زیبایی تاثیر داره 

عزیزم من پزشکایی که نام بردی رو نمیشناسم اما دکتر مجید راستی میشناسم خودم پیش ایشون جراحی کردم برای همین کاملا میشناسمشون و میدونم چطور کار میکنه . من برای جراحی بینی ترمیمی رفتم پیش ایشون و خداروشکر با اون همه مشکل تنفسی و ظاهری که داشتم الان خیلی راضیم هم از لحاظ زیبایی و هم تنفسی . به نظرم ایشون بهترین جراح بینی اصفهان هستند .