2777
2789

😂😂😂 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها تو رو خدا تو تاپيك به كسي فحش و بد بيراه نگيد

اعتراضا بزاريد بجايي برسه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
تو نخند تاپيك بزن😂

😂😂😂 باورت میشه دیروز زدم قفل بود نی نی یار بسته بود

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بچه ها تو رو خدا تو تاپيك به كسي فحش و بد بيراه نگيد اعتراضا بزاريد بجايي برسه

نمیشه که انگار تایمر داره 

بووووووووووووووووووووووووم

عشق بلایی است که همه خواستارش هستند.  
بچه ها تو رو خدا تو تاپيك به كسي فحش و بد بيراه نگيد اعتراضا بزاريد بجايي برسه

حسن بالاش بلنده

حسن مست و ملنگه

حسن یه پارچه اقا😂

😂😂😂 باورت میشه دیروز زدم قفل بود نی نی یار بسته بود

بابا چند بار پيام فرستادم جواب نميده😒

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
لعنت بهت😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز