2777
2789

اولش قبول کرده بود ولی تازگیانمیدونم چیشده میگ براخواهدات خریدن براماام بایدبخرن😐

ما وضع زندگیمون خوبه همه چی داریم دوتا خواهرام مستاجرن بابامم کارگره هرسه مون باهم حامله ایم حالا اونا بچشون دنیااومد.منم پیشنهاد دادم براما نخره چیزی البت بابام میگ باید بخرم ولی من میگم نخرن😑باز باید وام بگیره

چی بگم شوهرم راضی شه

خیلی رسم مسخره ایه بیچارع مامان بابام.

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالامامان بابای خودش میلیاردرن رفتن مسافرت براپسرمون یه لباس پنج تومنی سوغات و کادو اوردن ولی میگن نومون نومون😑بموقعش میشه نوه ی اونا ک هی باید ببریمش اونجا

بگوبجاش بنزین بخرن

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

اگه خودتون دارید چرا خودت نخری این چه رسمیه یکی دیگه به دنیا میاره یکی دیگه پدر میشه مادر پدر بنده خدا باید خرجش و بدن حالا اگه داشته باشن بازم دو سه تیکه به عنوان هدیه بخرن حرفی نیست ولی با این وضع گناه دارن آخه 

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

ول کنین این رسم مسخره کمرشکن روووووو

راضی هستین پدرو مادرتون زیرفشار باشن تا بچه شما لباسای خوشگل بپوشه؟

لعنت.به.آدم.نفهم#  

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
واقعا مسخرست ، گناه دارن  

😑بابام کارگره تازه با وام پراید خریده حالا باباش اینا تازه خونه خریدن یع میلیارد تومن.

خب چی میشع اونام کمک کنن

فک کنم اومد مخشو خوردن ک باید سیسمومیو بدن بابام اینا

مرگ بر همه ی رسوم مزخرف!! 

نمیدونم چرا مردها عارشون نمیاد یکی دیگه خرج بچه ی اینارو بده! 😑😑😑

خدایا کی 100 سال دیگه میشه؟! 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!