2777
2789
عنوان

بی بی چک

152 بازدید | 18 پست

بچه ها یه سوال اول تاپیک قبلیمو ببینید عکس بی بی چکم با یه روز تاخیره (دیروز صبح گذاشتم) واسه اینکه مطمئن بشم میخوام امشبم بذارم ببینم مثبته یا نه اگر از الان تا شب مایعات نخورم و تلاش کنم دستشویی نرم ادرارم غلیظ میشه واسه چک کردن یا حتما باید تا صبح صبر کنم؟ امروز سومین روزه تاخیر پریودمه

خدایا مراقب ماهی کوچولوی من باش❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب چه کاریه برو تیتر بتا بده خیالت راحت شه.هاله بی بی چکت خیلی واضحه ایشالا مثبته.اگه هاله صورتیه که نود و پنج درصد مثبته

اگه ایشالا نی نی داری خوب نیست که مایعات نخوری یا خودتو نگه داری

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
منم دیروز بادی پریود میشدم نشدم بی بی گذاشتم بعد یکساعت هاله انداختولی صبح گذاشتم منفی منفی بود دوسا ...

مال من دیروز تا تستو زدم هاله انداخت زیر دو دقیقه یعنی قطعا مثبته؟؟

دختر خوب چه کاریه برو تیتر بتا بده خیالت راحت شه.هاله بی بی چکت خیلی واضحه ایشالا مثبته.اگه هاله صور ...

اخه بار اوله که دارم هاله میبینم روی بی بی چک میخوام با تست مطمئن شم بعد برم ازمایش که تو ذوقم نخوره 🙈

اخه بار اوله که دارم هاله میبینم روی بی بی چک میخوام با تست مطمئن شم بعد برم ازمایش که تو ذوقم نخوره ...

آره حق داری عزیزم.ولی این روشش نیست.اول صبح امروز میزدی با فردا صبح.یا نهایت یکی دو ساعت دسشویی نرو نه اینکه تا شب خودتو نگه داری و آب نخوری

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
آره حق داری عزیزم.ولی این روشش نیست.اول صبح امروز میزدی با فردا صبح.یا نهایت یکی دو ساعت دسشویی نرو ...

چشم مهربون ❤️ فردا صبح میزنم