2777
2789

سلام بچه ها گفتم کاری که خودم سالهاست انجام میدمو بهتون یاد بدم واسه منم دعا کنید حاجت دلمو بگیرم.

هروقت میرید حموم یه غسل بکنید با این نیت ها

غسل صبر(خدا صبرتونو در برابر مشکلات زیاد میکنه)

غسل توبه و استغفار(اگه کار بدی کرده باشید ناخواسته به لطف خدا از گناه پاک میشید)

غسل ما فی الذمه(یعنی هرررچی غسل اگه گردنتون باشه یا یه وقتی یادتون رفته باشه غسل کنید یا غسلی صحیح نباشه این نیت همه ی اون غسل ها رو از گردنتون ساقط میکنه)

غسل اویس قرنی که خودم تازه چند روزه از همین سایت یاد گرفتم واسه عزیز شدن

غسل جمعه(اگه پنجشنبه غروب میرید حموم میتونید نیت کنید غسل جمعه.یا اگه خود جمعه وقت نکردید برید میتونید شنبه قضای غسل جمعه رو به جا بیارید.شنیدم عذاب قبرو برطرف میکنه.)

حالا هر وقت خواستید غسل کنید نیت ها میشه

غسل صبر.توبه.مافی الذمه.اویس قرنی.جمعه +غسل واجب(اگه داشتید)قربت الی الله.

التماس دعا😘😘😘

سپاس😚

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واى عزيزم مرسى خدا خيرت بده

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔