اندیشه00 مدیر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 9493 عنوان برف😍😍😍😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 64 پست بهترین چیزی که میتونستم با باز کردن چشمم ببینم😍😍😍😍❤ خدایا شکرت❤ 1398/08/25 | 09:38 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhter_paeiz عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 1036 📷♥️ مثل پاییز دلنشینی... باید عاشقت شد آن هم نه موقت از حالا تا تمام عمر... ♥️🙃 پاییز اینجوریه ... تو مثل راز پاییزی و من رنگ زمستانمچگونه دل اسیرت شد سوگند به شب نمیدانمتو فکر خواب گلهایي که یک شب باد ویران کردو من خواب تو را میبینم و لبخند پنهانم😍😍😍🍁🍁 همیشه در یادم خواهی ماند 🖤
moshaver114 عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 6566 تو مثل راز پاییزی و من رنگ زمستانم چگونه دل اسیرت شد سوگند به شب نمیدانم تو فکر خواب گلهایي که یک ... باران بزندبر تن شهری كه نباشیپاييز تر ازاين شب دلگير مگر هست...💕
dokhter_paeiz عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 1036 باران بزند بر تن شهری كه نباشی پاييز تر از اين شب دلگير مگر هست... 💕 تمام آرزوهایم زمانی سبز می گرددکه تو یک پاییزی شب بگویی دوستم داری 🍁🍁 همیشه در یادم خواهی ماند 🖤
moshaver114 عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 6566 تمام آرزوهایم زمانی سبز می گردد که تو یک پاییزی شب بگویی دوستم داری 🍁🍁 🍂امشب که زیر نم نمِ باران آذرمحالا غزل رسیده به یادت برابرمدیر آمدی و زود نرو از کنار منقدری بمان برای تو چایی بیاورمزیباترین خیال جهان شد برای منتلفیق مرد شاعر و بانوی محترمدرگیر وزن و قافیه بودم که ناگهاندستی گذاشت قافیه را "موی" دلبرمآشفته گیسوان تو آشفته تر دلمهربار تا به قافیه ها دست می برمپیچیده در سرم غزلم مست تر شدشاز بوی عطر زلف تو از خواب می پرمعمری به یاد و خاطره ات بوسه خورده استشعری که مانده بود در آغوش دفترم
dokhter_paeiz عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 1036 🍂 امشب که زیر نم نمِ باران آذرم حالا غزل رسیده به یادت برابرم دیر آمدی و زود نرو از کنار من قدری ... دلم برای انارها تنگ استبرای دانههاي سرخ و سفیدیاقوتهاي عاشقمنتظرم تا برگها زرد شوندتا انارها سرخ شوندو پاییز بیاید و همه ی عاشق شوندپاییز بیاید و دلتنگی من شایدبا همه ی برگهاي خزان زدهکم کم بریزد 🍁🍁🍁❤️❤️❤️ همیشه در یادم خواهی ماند 🖤