2821
2789
عنوان

عروسی داریم

136 بازدید | 12 پست

عروسی پسر خاله مامانمه...

میخوام برم ارایشگاه ی میکاپ خیییییلییییی ساده بکنم و موهامو فر بدم یا ی شینیون ساده بکنم...

زورم میاد پول بدم😭😭😭

چیکار کنم😭😭

من یک مادرم...نه من یک دخترم.....دختری که تو 16 سالگی مادر شد....زندگی سختی داشتم فقط بخاطره سطح توقعم از دیگران.....دوتا ژوگول دارم جاتون خالی😂😂😂یکی 4 سال و یکی 10 ماه......من ی مامانه باحالم😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودت درست کن خودتو 

😐چجوری

من یک مادرم...نه من یک دخترم.....دختری که تو 16 سالگی مادر شد....زندگی سختی داشتم فقط بخاطره سطح توقعم از دیگران.....دوتا ژوگول دارم جاتون خالی😂😂😂یکی 4 سال و یکی 10 ماه......من ی مامانه باحالم😊
حتما باید بری آرایشگاه؟

خوجل بشم دیگه😊😊

فر 😍😍

😊😊

خوب زورت میاد خودت موهات رو بابابلیس فرکن .لازم نیست هزینه هم کنی.الان هم ساده روبورس هست

چجوری اخه....دستم ب پشت موهام نمیرسه که😐😐

خوب زورت میاد خودت موهات رو بابابلیس فرکن .لازم نیست هزینه هم کنی.الان هم ساده روبورس هست

پول به آرایشگاه دادن زوره😂

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

اگ دستت تنگه ک هیچی 

اگ در توانت هس برا مراسم شادی خرج کن 

😒😒😒وقتی مریض میشیم فقط برا این ک ی ذره خوبشیم کلی هزینه میکنیم حالا برا این ک شادشیم هزینه نکنیم والااا