2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

237 بازدید | 24 پست

بچه ها بیاین علایم بارداریتونو بنویسین تا بدونیم چه علایمی مشترکه

من این ماه روی صورتم خیلی جوش زد و حتی روی کمر و پام هم دو سه تا جوش بزرگ زد احساس متفاوتی هم داشتم حتی نسبت به سایز شکمم

این اخریه خیلی عصبی هم ناراحت بودم 

چهار ماه بود اقدام بودم با این ماه 5 ماه شد که بالاخره باردار شدم

شماها چجوری بودین؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دخترا نمیدونم ربط داره یا نه . من دندونام چند روزه همشون باهم یخ میکنن و حساس شدن و ترشح بزاقمم خیلی زیاده 😒

شدیدا هم رفلاکس پیدا کردم

زیر چشمام گود رفته و یکم سیاه شده

دو روزه ترشحاتم شروع شده مثه ترشح تخمک گذاری و زیاده اما یکم کدر هست . دو روز دیگه موعد پری هست 😟

به نظرتون از علائم بارداریه ؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
هاله که افتاد از بین رفت یا هی پررنگ تر شد؟

ن دیگه بعده ۵دقیقه هاله زد یکم رنگ گرفت دیگه از بین هم نرف گفتم زود زدم باشه دوروز بعد بزنم پررنگترمیشه ولی امروز صب زدم هیچی ب هیچ هاله هم نزد حتی فردا موعدمه

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
دخترا نمیدونم ربط داره یا نه . من دندونام چند روزه همشون باهم یخ میکنن و حساس شدن و ترشح بزاقمم خیلی ...

شاید باشه ولی خیلی به خودت تلقین نکن که اگه نبود ناراحت نشی بهتره خودتو سرگرم کنی و بهش فکر نکنی

ن دیگه بعده ۵دقیقه هاله زد یکم رنگ گرفت دیگه از بین هم نرف گفتم زود زدم باشه دوروز بعد بزنم پررنگترم ...

خب یکم عجله کردی دختر 

مارک بی بی چی بود

حالا صبر کن پری عقب بیفته یه بی بی بزن بعد اگه هاله افتاد کاملا مطمعن باش بارداری بعدم تندی برو آز بده خیال خودتو راحت کن من دیروز صبح هاله افتاد عصرم آز دادم شبم فهمیدم واقعا باردارم خخخخ

شاید باشه ولی خیلی به خودت تلقین نکن که اگه نبود ناراحت نشی بهتره خودتو سرگرم کنی و بهش فکر نکنی

خیلی وقته تو اقدامم . چند روز مونده به پری هر ماه قد چند سال برام سخت و طولانی میگذره

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤