2777
2789
عنوان

با همتون قهرم😔😔😔

185 بازدید | 26 پست

جواب تاپیکای منو ندادید که در مورد اقدام به بارداریه اگه بازم پریود بشم خودمو میکشم خدافظ😩😭😭

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

نمیشناسمت که بخوای قهر باشی 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر شب لنگارو بده هوا تا وقتی بشی منظورم بعد رابطست دراز بکش پاهاتو بزار سینه دیوار

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
چه لوس🙄 خب برو دکتر از ما که کاری برنمیاد

خاک تو سر اون دکترایی که من رفتم پیششون به خدا بیشتر اونا باعث نازایی من شدن

هر شب لنگارو بده هوا تا وقتی بشی منظورم بعد رابطست دراز بکش پاهاتو بزار سینه دیوار

شب تخمک گذاریم اقدام کردم به خاطر یه مشکل بزرک تا پنج شب بعدش همسرمو ندیدم و بعد پنج شب بازم اقدام آیا ممکنه باردار بشمم

عزیزم بیشتر دکترا پول میگیرن طول ددمان و طولا نی میکنن خودمن یه دکتر میرفتم کلا داغونم کرد

به خدا از عید تا حالا از ماهی 600تا 1500خرج دارو و دکتر کردم ولی کو بچه 

خاک تو سر اون دکترایی که من رفتم پیششون به خدا بیشتر اونا باعث نازایی من شدن

اولا اینکه سر خودت عیب و ایراد نذار بعد خداروشکر کن که یه بچه جدید وارد این جامعه نشده تا سرنوشتش سیاه بشه مثل ما

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
شب تخمک گذاریم اقدام کردم به خاطر یه مشکل بزرک تا پنج شب بعدش همسرمو ندیدم و بعد پنج شب بازم اقدام آ ...

اره عزیزم چرا نشه چند وقته اقدامی 

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
طب سنتی رفتی؟شایدان شاالله  کمکی کنه

نه نرفتم یعنی اون بهتر از متخصص نازایی بهم کمک میکنه باردار بشم

اره عزیزم چرا نشه چند وقته اقدامی 

در کل هفت سال اقدام و هفت ماهه که دکتر هم میرم هر ماه فولیکول دارم ولی باردار نمیشم 23سالمه و مشکل پلی کیستیک و تیرویید دارم