2777
2789
عنوان

زن گرفت..

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 35 پست

وقتي به هم نرسيدين قسمت هم نبودين و صلاحت نبوده مطمئن باش ادم بهتر و اينده ي بهتري در انتظارته يه روز ميشه خدا يكيو سرراهت قرار ميده كه حتي اگه اين ادم از كنارتم ردشه نشناسيش😌

خداياخودتدخترم را،فاطمي و زينبيبگردان  براي حاجت دلم يه صلوات بفرستيد❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا شما دوست بودین  شوهر من که ادعا میکرد دوستم داره و تظاهر کرد آخرم الان چند ساله با یکی ...

سخته مگ نیس.ادمو اب میکنه مگ نه

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
ینی میشه ک اونم حال منو تجربه کنه؟؟؟فقط همینووازخدا میخام.اخه خیلی اذیتم کرد خیلی بخاطرش گریه کردم.ا ...

میشه قربون خدا برم ک ایمان دارم ب عدالتش اون شباییو ک حس میکردی داره قفسه سینت از درد منفجرمیشه دقیقاااااا اون دردو تجربه میکنه مگ شرههههه هرتهههههه دنیای خدای من عدالت داره 💔

دستات بلرزه ولی لبات بخنده.....آخ اگ بدونی چی میگم/زیادی خوب بودن مث داشتن یه کروموزوم اضافه مُنگُل تصورمیشی،دوس داشتن زیادیم همینطور...
وقتي به هم نرسيدين قسمت هم نبودين و صلاحت نبوده مطمئن باش ادم بهتر و اينده ي بهتري در انتظارته يه رو ...

دعا کن این اتفاق زودتر برام بیفته.تنهایی داره داغونم میکنه شنیدن این خبرم بدتر نابودم کرده

میشه قربون خدا برم ک ایمان دارم ب عدالتش اون شباییو ک حس میکردی داره قفسه سینت از درد منفجرمیشه دقیق ...

خیلی وقته ک دیگ رابطم با خدا خوب نیس.خیلی وقته ک حس میکنم اینک صداش کنم الکیه.توک هنوز انقد بهش باور داری همین الان از ته دلت برام دعا کن

یه دوسالی ک اخریا همش دعوا و بحث بود.هدفمون ازدواج بود خانوادش میدونست منم ب خانوادم گفته بودم ولی ن ...

وایی چقدر بد لیاقتت نداشته ولی گلم مواظب باش ببخشید انقدر رک میگم پسرا بیشترشون با وعد دوست دارم خواستگاری میانواز دخترا استفاده جنسی میکنن بهش روهیچ پسری رو نده کسی که تو رو بخواد حد اقل میاد یه صیغه میکنه انگشتر میندازه که این مال منه

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
دعا کن این اتفاق زودتر برام بیفته.تنهایی داره داغونم میکنه شنیدن این خبرم بدتر نابودم کرده

انشالله خدا بزرگه يه روزي تو اين شرايط بودم و خدا خيلي كمكم كرد از خودش بخواه مطمئن باش جواب ميده

خداياخودتدخترم را،فاطمي و زينبيبگردان  براي حاجت دلم يه صلوات بفرستيد❤️
وایی چقدر بد لیاقتت نداشته ولی گلم مواظب باش ببخشید انقدر رک میگم پسرا بیشترشون با وعد دوست دارم خوا ...

باور کن من دختر خرابی نیستم.اهل دوس پسر بازی نیستم.اینم قرار بر ازدواج بود ک باهاش رابطه تلفتی داشتم و از رابطه تلفنی فراتر نرفت بهش وابسته شدم حرفای قشنگش ب دلم نشست.همیشه سعی کردم حدومرزارو حفظ کنم .از دیشب تا حالا ک این خبرو فهمیدم همه حرفای قشنگی ک بهم زده بود داره تو سرم اکو میشه برام دعا کن از بس گریه کردم چشام میسوزه تو خابگام و شهر غریب حالم بدتر جهنمه

باور کن من دختر خرابی نیستم.اهل دوس پسر بازی نیستم.اینم قرار بر ازدواج بود ک باهاش رابطه تلفتی داشتم ...

ن گلم من نگفتم تو که مشکلی داره گفتم فقط رو نده عزیرم معذرت فک کنم منظورمو بد رسوندم منظورم این بود به پسرا نمیشه اعتماد کرد وعده وعید الکی زیاد میدن

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
خیلی وقته ک دیگ رابطم با خدا خوب نیس.خیلی وقته ک حس میکنم اینک صداش کنم الکیه.توک هنوز انقد بهش باور ...

امضا یه کاربری خیلی جالب بود نوشته بود گاهیی خداکوچک میشود گاهی بزرگ خدا تغییر نمیکنه این ماییم ک دور یا نزدیک میشیم بهش حواسش بهت هست دوست گلم وایش دلم خواست بغلت کنم چقد ب پارسال من شباهت داره حالت اینو داره کسی بت میگ ک روزای سخت ترو گذرونده مطمئن باش وقتی میبینی هنوز ناراحتی بدون ته قصه تو این نیست ته قصه تو خوشههههههههه فدات شم،عشق و وفاداری لیاقت میخواد بعضیا ندارن ب درک نمیگم غصه نخور لباس سیاه عشقتو تنت کن چالش کن براش عذا بگیر واقعا قبول کن مرده بعد برو سمت خدا دستتو میگیره چشممممممم حتمااااااااا دعات میکنم عشقولم

دستات بلرزه ولی لبات بخنده.....آخ اگ بدونی چی میگم/زیادی خوب بودن مث داشتن یه کروموزوم اضافه مُنگُل تصورمیشی،دوس داشتن زیادیم همینطور...
باور کن من دختر خرابی نیستم.اهل دوس پسر بازی نیستم.اینم قرار بر ازدواج بود ک باهاش رابطه تلفتی داشتم ...

توکل کن به صلاحت نبوده حتما

ن گلم من نگفتم تو که مشکلی داره گفتم فقط رو نده عزیرم معذرت فک کنم منظورمو بد رسوندم منظورم این بود ...

ن عزیزم من نگفتم منظورت تو بد بوده خاستم بگم ک من همیشه سعی کردم راه درست برم ولی همش دلم شکستع دلم تیک تیکسس دیگ اشک تو چشام نمونده

امضا یه کاربری خیلی جالب بود نوشته بود گاهیی خداکوچک میشود گاهی بزرگ خدا تغییر نمیکنه این ماییم ک دو ...

کاش تو پیشم بودی تا با این حرفات ارومم کنی خیلی ب یکی مث تونیاز دارم الان

آخ آخ دقیقا حالتو منم تجربه کردم.من باهاش تفاهم نداشتم خودم چندین بار ردش کردم ولی از فکرم بیرون نمی رفت بعد از چند ماه بی خبری شنیدم زن گرفته و زنش هم حامله س!!!!چی بگم از حالم که بدونی چی بهم گذشت.تو چند روز اول  بارها ی حالی بهم دست میداد که که واقعا فکر میکردم لحظه آخره و دیگه تموم میشه الان.خدا سر هیچکس اون حال رو نياره.اونم خیلی ادعای دوس داشتن میکرد خیلی هم تلاش کرد قانعم کنه البته این وسط ی رفتارايي میکرد که خراب میکرد و همون باعث میشد پسش بزنم.تو این مدت فهمیدم بچه دار شده عکس بچشم دیدم،دختر بود هموني که دوس داشت 😔😔با این اتفاق دوباره ی مدت دیگه رفتم تو کما(حال بد منظورمه).2ماه دیگه میشه ی سال که فهمیدم ازدواج کرده اما هر لحظه تو فکرشم متاسفانه.عزيزم خیلی درکت میکنم فک نکن تو تنهایی من به نحو خیلی بدتری خبر زن گرفتنشو شنيدم.ولی خدا کنه که ی روز بتونم فراموش کنم و از این عذاب وحشتناک نجات پیدا کنم و همین آرزو رو برا تو دارم