2789

دو گانه گرونتره. 

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان هرکدومم گرون یا ارزون باشه, با گرونی بنزین,احتمالا قیمت ماشین افت پیدا کنه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  
ماشینای بنزینی خیلی سالم ترن تا ماشین های دوگانه 

توفکر خرید ماشین بودیم تا چند ماه اینده اماامشب شوهرم میگه دوگانه میگیریم بااین وضع میخواستم بدونم چقد تقاوته

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍
توفکر خرید ماشین بودیم تا چند ماه اینده اماامشب شوهرم میگه دوگانه میگیریم بااین وضع میخواستم بدونم چ ...

دوگانه دستی باید بخرید.چون دوگانه کارخونه سهمیه بنزین کمتری دارن