2821
2789
عنوان

راهنمایی

72 بازدید | 15 پست

سلام یه سوال؟ 

من وهمسرم از وقتی جنسیت مشخص شده اسم دخترمنو پروا انتخاب کردیم باهمم توافق داریم بعد اعلامش خیلیا خوششون اومد تعداد کمی توخانواده گفتن نه

درسته بازم همونو بیشتر از بقیه دوس داریم واینکه میگن از ماه پنجم هرچی صداش کردی همون بهتره بزاری

بازم نظرتون به اسمای دیگه فک کنم؟؟؟ 

به نظرم فکر کنید

رفتار محترمانه و به دور از تبعیض جنسیتی رعایت چهار چوب های فردی و اصول انسانی کمک کردن و قضاوت نکردن  بخشی از خواسته ی انسان سالم است.پایبند و سالم باشیم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه,وقتی اون اسمو انتخاب کردی تمومه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

منم میخوام اسم پسرمو رایان بزارم قشنگه؟نظرتون برام مهم

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘

استاتر کلا واسه اسم بچه از کسی نظر نخواه،و اسمی که انتخاب کردین رو به کسی نگو، روزی که به دنیا اومد بگو اسمشو این گذاشتیم، چون همه نظر میدن و گیج میکنن آدمو، این تجربه خودم بود

استاتر کلا واسه اسم بچه از کسی نظر نخواه،و اسمی که انتخاب کردین رو به کسی نگو، روزی که به دنیا اومد ...

آره واقعا تجربه خیلی خوبیه منم دیر بهش رسیدم

حالا به نظرت اسم پروا خوبه؟ 

ینی خوب نیس اسم پروا؟ 

نه که خوب نباشه . انتخاب های بهتری هم هس

جسارت نباشه البته

رفتار محترمانه و به دور از تبعیض جنسیتی رعایت چهار چوب های فردی و اصول انسانی کمک کردن و قضاوت نکردن  بخشی از خواسته ی انسان سالم است.پایبند و سالم باشیم.
نه که خوب نباشه . انتخاب های بهتری هم هس جسارت نباشه البته

نه خاهش میکنم نظر همه محترمه

ما اسمایی که مد شدنو همه میزارن رو دوس نداریم میخایم یه  ذره خاص باشه 

انتخاب بهتر چی میتونه باشه نظرتون؟ 

آره واقعا تجربه خیلی خوبیه منم دیر بهش رسیدم حالا به نظرت اسم پروا خوبه؟ 

بد نیست، من زیاد نمیپسندم، ولی نظر خودتون مهمه، شاید اسمایی که من عاشقشونم رو شما اصلا نپسندی، مثلا من عاشق اسم رهام که اسم پسرم هست، و اسم ماهور هستم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز