2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندان

464 بازدید | 54 پست

سلام کسی کامپوزیت دندون انجام داده راضی هستش یانه؟

همسرم مخالفه میگه دندونای خودم حیفه بتراشن و دستکاری بشه ولی خودم خیلی دوستدارم 

هزینش چجوریه؟؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

راضی راضی کاش زودتر انجام میدادم دندونام صاف و یدسن شد هزینشم بیمه داد نمیدونم چقد شد

توت فرنگی سابق هستم کاربریمو‌ترکوندم این کاربری جدیدمه😃۲۴ مرداد رسما‌ نامزد شدم 💖💍 ۷ماه نامزد بودم..💑 ۱۵فروردین عقد کردم ❤🏩تیکرمم تیکر بارداری نیست 😰😂 تیکر ولنتاینه💏💓

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

راضی راضی کاش زودتر انجام میدادم دندونام صاف و یدسن شد هزینشم بیمه داد نمیدونم چقد شد

سفیدشم کردن یا فقط صاف و صوف میکنن

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
کامپوزیت تراش نمیخواد فک کنم واحد ۴۰۰تومن باشه

واحد چیه؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
دندونتو تراش دادن؟هزینش چقدر شد

دندوناش  خودمو ن اما کامپوزیتو اره

دندونی ۴۰۰ فکنم 

توت فرنگی سابق هستم کاربریمو‌ترکوندم این کاربری جدیدمه😃۲۴ مرداد رسما‌ نامزد شدم 💖💍 ۷ماه نامزد بودم..💑 ۱۵فروردین عقد کردم ❤🏩تیکرمم تیکر بارداری نیست 😰😂 تیکر ولنتاینه💏💓

کامپوزیت فک کنم زیبایی هست شامل بیمه نشه

من انجام دادم ۴سال پیش راضیم

بستگی ب دندون الانت داره اگه خوبه مشکلی نداره انجام نده

انجام هم خواستی بذی حتما دکتر خوبیو انتخاب کن

ک دندونتو تراش نده با حدالامکان خیلی کم تراش بده چون دندونت اسیب میبینه با تراش حساس میشه,

من اون موقع دونه ای ۳۰۰دادم

الان هم از ۳۰۰ ب بالاس فک کنم

کامپوزیت فک کنم زیبایی هست شامل بیمه نشه

بیمه ما شد  بپرسید

دندوناش  خودمو ن اما کامپوزیتو اره دندونی ۴۰۰ فکنم

اوف پس بخوام همه رو بزنم خیلی میشه فقط بالارو میزنن یا دو تا فک بالا و پایین؟؟