2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال

179 بازدید | 4 پست

من با یکی از استادام دوستم

منظورم دوست پسر و اینا نیست

دوستمه در باب اینکه مثلا سوال درسی داشته باسم یا پروژه کمکم میکنه.

بعد من آخرین باریکه دیدمش ماه پیش بود خیلیم باهام شوخی و اینا کرد پیشنهادم دادکه باهاش کار کنم.

ماه پیش سوال داشتم ج نداد

امروزم سوال داشتم تو واتس پیا دادم سلام استاد و درمورد ارشد پرسیدم فقط نگاه کرد و ج نداد.

بنظرتون چرا اینجوری کرد؟؟

سنسم کم نیست۴۰ببالاست

چون عضو هیئت علمیه فکرکنم متاهل باشه

منم ۲۶سالمه

بنظرتون چرا اینجوری میکنه؟؟

از دوستان پدرمم هست ها...

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا کتابسم پیشمه

خودسم قبلا گفت هروقت خواستی بیای باخودم قبلش هماهنگ کن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
چی بگم از همون اول که جواب نداد دیگه نباید پیام میدادی شاید زنش حساسه🤔

چندباری که اونجا بودم هرکی ز میداد بهش علامت میداد که حرف نزن