2777
2789
عنوان

خرید سکه

88 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها ما ۶۶ تومن پسانداز داریم که با خون دل جمعش کردیم که تو تورم دوره قبل کلی از ارزشش اومد پایین به نظرتون عاقلانس فردا برم همشو بدم سکه؟ 

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اینه نه چنین کسی هست و نه میشه اعتماد کرد میخواستم بذارم صندوق لوتوس که ۲۰ درصد سود میده ولی میترسم دوباره همه چی سه برابر بشه از اون ورم میترسم تو خونه سکه نگه دارم

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

نه ما تهرانیم با این پولا نمیشه

منظورت از حباب چیه