2821
2789
عنوان

این خیانته ؟

427 بازدید | 42 پست

سلام امروز تو گوشی همسرم فیلم ... دیدم که وقتی ازش توضیح خواستم گفت گوشیم دست همکارم بوده و اون دیده  من هم دیگه چیزی نگفتم 

بعد از ظهر گوشیشو داد دستم که بره خرید و من هم گفتم برم تو  جستجوی google چند تا مدل لباس ببینم که فیس بوکش باز بود و به یه خانمی پیام داده بود خانم خیلی زیبا هستید دیگه نتونستم کنترل کنم و با هم بحثمون بالا گرفت ما ۱ سال هست که اقدام به بارداری کردیم که بعد از پیگیری دکتر گفت ذخیره تخمدانت پایینه و احتمال داره با تخمدان خودت نتونی بچه دار بشی 

امشب تو بحث همسرم گفت من بچه می خوام و دگه نمی تونم این شرایط را تحمل کنم .

واقعا مشکل بارداری من این رفتار همسرم را توجیه می کنه ؟

در ضمن من شاغلم و بنا به درخواست همسرم برای پس انداز ماهی ۳ میلیون تومان هم ایشون خواستن تو حسابش بریزم که حدود ۵۰ تا ۶۰ میلیون تا حالا شده و همه رو سکه و دلار خریده خیلی داغونم ...

داره شخصيت و ارزشت رو ميبره زير سوال 

ديگه باخودته چيكار كني

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😕😕😕😕😕چه بیشعوره شوهرت 

تو چه ساده ای به همچین مردی ماهی سه تومن پول دادی 

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 

همه پولاتو پس بگير 

برو پيش مشاور 

مردي كه فقط يه خاطر بچه با ادم باشه همون بهتر كه نباشه 

كارشونم قابل توجيه نيست 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

ای خدا خاک بر سر مردی ک بخاطر بچه اینو بگه منم باردار نمیشم همش فک میکنم شوهرم حسرت بچه هارو میخوره همش میاد از بچه های این و اون تعریف میکنه و میگه فلانی با ما عروسیش بود بجه داره یا ن و از این حرفا خیلی دلم گرفته خبلی شماهم اشتباه کردی ب همسرت پول دادی اخرش میکه ماله منه براحتی میتونی بیا ثابت کن

برای باردار شدنم ی صلوات مهمونم میکنی؟

حداقل با سیاست به ی بهانه ای اون پولا رو ازش بگیر بعد هم حسابی حااالش رو بگیر 

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 

از نظر من خیانته 

اگه شوهرم درباره چهره یه خانوم نظر بده ازش طلاق میگیرم

درباره اون جمله ای که واسه بچه دار نشدنتون گفته نظری ندارم....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

خیلی کار اشتباهی میکنی پولتو میدی بهش فردا دستتو میگیره میندازه بیرون میگه من بچه میخوام تو میمونیو حوضت من نمیفهمم این خانومایی ک کار میکنن واقعا چرا حقوقشونو خودشون خرج نمیکنن یا پسنداز نمیکنن دودستی تقدیم شوهر میکنن

هلن ۷۸سابقم ریا نشه   

اولا که از نظر من بله خیانته،  هم فیلم دیدنش و هم پیامش به اون خانم،

دوما که چرا اینهمه کار کردی و همه رو دادی بهش؟ لااقل می گفتی خودم پس اندازش میکنم

سوما که ببخش توروخدا ولی شوهرت قابل اعتماد نیست یا از همین الان محکم جلوی کاراش رو بگیر و آدمش کن یا اگه نشد ترکش کن

2824
2823
2791
2779
2792