2777
2789
عنوان

بارداری👶👶👶👶

249 بازدید | 32 پست

دوستان ، من اشتهام کم شده وقتیم غذا میخورم بعدش حالم یجوری میشه مثل حالت تهوع 🤢🤢

گاهی تو اجابت مزاج هم مشکل دارم...

تو اقدام بارداری هم هستم و حدودا ۵ ،۴ روز دیگه موعد پریودیمه...

گاهی درد خفیف زیردل و پهلوهام دارم...خیلی کم...

ممکنه باردار باشم؟ کسی علائمش مثل من بوده و باردار بوده ؟؟؟ دیروز هم مقدار زیادی ازم ترشح اومد که رنگش نه سفید بود نه کرمی.تقریبا هم چسبناک بود....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم همینجور بودم فهمیدم2ماه حاملم سینه هات بزرگترنشده؟ یا رنگ نوک سینه هات عوض نشده؟منم پهلو درد و زیردلم سمت چپ درد داشت فکرمیکردم عفونته😕 پریودمم بحساب خودم نامنظم ی عالمه قرصو پماد استفاده کردم ک مجبور ب سقط شدم 

علایم دیگه نداری مثل تغییر رنگ سینه و سایزش تغییر مزه دهن این ترشحو ماهای قبل نداشتی؟

نه سینه هام ماه های قبل که اقدام میکردم متورم میشد ولی بعد از پریودشدنم دوباره به حالت عادی برمیگشت...ولی فعلا تغییری تو سینه هام حس نکردم...مزه دهنم عادیه...این ترشحی که دیروز داشتمو ماه های قبل نداشتم..بار اولم بود این مدل ترشح و به این حجم ترشح میدیدم

من ب بو هم خیلی حساس شده بودم اصلاهم علائمی نداشتم فقط تعجب میکردم چرا سینه هام بزرگترشده و رنگ نوکشون عوض تهوع نداشتم ولی ی حالتی ک دلم بپیچه توهم موقه غذاخوردن داشتم

نه سینه هام ماه های قبل که اقدام میکردم متورم میشد ولی بعد از پریودشدنم دوباره به حالت عادی برمیگشت. ...

یه آزمایشی هس دقیقه 

مشخص میکنه حامله ای یا نه

برا من دو بار دقیق بود تو دو تا حاملگیم

منم همینجور بودم فهمیدم2ماه حاملم سینه هات بزرگترنشده؟ یا رنگ نوک سینه هات عوض نشده؟منم پهلو درد و ز ...

نه سینه هام بزرگ نشده...فعلا تغییری تو سینه هام ندیدم...

برای سقطت متاسفم عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز