2777
2789
عنوان

لباس عروس...

429 بازدید | 21 پست

به نظرتون دامن لباس پرکارتر باشه قشنگتره یا بالاتنه پرکارتر باش قشنگتره برای لباس عروس!؟

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بالاتنه

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
به نظرم همه چی بستگی به اندام و ایرادهای اندامی عروس داره

عروس متوسط رو به لاغر چطور همه اندام ها متوسط؟؟

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

بستنگی به قدو وزن داره 

من قدم ۱۶۰

وزنم ۵۵

چطور لباس عروسی مناسبمه به نظرت اجی؟

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

عروس متوسط رو به لاغر چطور همه اندام ها متوسط؟؟

ببین عزیزم اینطوری کلی نمیشه نظر داد. فقط اینو بگم که هر قسمتی که پرکارتر باشه همه ی توجه ها به اون قسمت جلب میشه و به نوعی حجم میده به اون قسمت بدن. یا منظورم از ایراد های اندامی اینه که مثلا عروسی که بازوهای پر و حجیمی داره به هیچ عنوان نباید آستین دار با پارچه ی شلوغ انتخاب کنه 

😄😄😄