2777
2789
عنوان

لباس عروس...

429 بازدید | 21 پست

به نظرتون دامن لباس پرکارتر باشه قشنگتره یا بالاتنه پرکارتر باش قشنگتره برای لباس عروس!؟

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بالاتنه

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
به نظرم همه چی بستگی به اندام و ایرادهای اندامی عروس داره

عروس متوسط رو به لاغر چطور همه اندام ها متوسط؟؟

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

بستنگی به قدو وزن داره 

من قدم ۱۶۰

وزنم ۵۵

چطور لباس عروسی مناسبمه به نظرت اجی؟

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

عروس متوسط رو به لاغر چطور همه اندام ها متوسط؟؟

ببین عزیزم اینطوری کلی نمیشه نظر داد. فقط اینو بگم که هر قسمتی که پرکارتر باشه همه ی توجه ها به اون قسمت جلب میشه و به نوعی حجم میده به اون قسمت بدن. یا منظورم از ایراد های اندامی اینه که مثلا عروسی که بازوهای پر و حجیمی داره به هیچ عنوان نباید آستین دار با پارچه ی شلوغ انتخاب کنه 

😄😄😄