2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب😂😂😁 ،این یکی از بهترین رطب هاست که خیلی مشتری داره ،اما الان کیفیت عکسش پایینه

میدونم رطبه قشنگ مشخصه ‌..خیلی ام خوشششششمزه س وااااایییییی😍😍

بهترین چیز درباره من تویی..♡
مال قبله ،الان خرما دارم فقط تو خونه

آهان شک کردم مال قبل باشه 

چون الان خیلی وقته تموموشده مام توفریزرمون کلی داریم براماه رمضون گذاشتم هرسال همینـ کارومیکنم 

کل ماه رمضون خرمای خودموهمسایه ها ومسجد محلمون جوره 😀

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

آهان شک کردم مال قبل باشه  چون الان خیلی وقته تموموشده مام توفریزرمون کلی داریم براماه رمضون گ ...

نمیدونم چرا اسمتو میبینم شعر عربیه میاد سرزبونم..عایش امر حبک عایش😳😑🤣🤣

فک کنم اشتباه خوندم ولی تو ای مایه هاس

بهترین چیز درباره من تویی..♡
نمیدونم چرا اسمتو میبینم شعر عربیه میاد سرزبونم..عایش امر حبک عایش😳😑🤣🤣 فک کنم اشتباه خوندم ولی ...

😀😃

اسم دخترمه عایشه 

سایت قبول نکرد قبلا این اسموزده بودن 

منم ناچارا عایش نوشتم اما دوسش دارم 😍

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

آهان شک کردم مال قبل باشه  چون الان خیلی وقته تموموشده مام توفریزرمون کلی داریم براماه رمضون گ ...

ما فقط تازه مصرف میکنیم  ،فریز نمیکنیم،الان هم خرما شیره و خرما فقط داریم،رطب هم هست چند نمونه اما از این نمونه الان نداریم

ما فقط تازه مصرف میکنیم  ،فریز نمیکنیم،الان هم خرما شیره و خرما فقط داریم،رطب هم هست چند نمونه ...

شیره وایناروجداداریم فریزوهم جدا 😀