2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خووچی

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
این چله حق شناس یعنی چی؟

سرچ کن میاره برات

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
بچه ها من تو این چند روز یه اتفاق مهم قراره برام پیش بیاد. فعلا نمیتونم چله حق شناسو بخونم بنظرت ...

بعضی از افراد پول میگیرند و به نیابت از شما میخوانند

یکی از آمادگیها برای ظهور این است که مثل زمان ظهور با هم مهربان باشیم و هرچه را برای خود می پسندیم برای دیگران هم بپسندیم
خب ب چ دلیل میخونین؟؟

به شیوه خاصی چله زیارت عاشوراست

برای گرفتن خاجت

یکی از آمادگیها برای ظهور این است که مثل زمان ظهور با هم مهربان باشیم و هرچه را برای خود می پسندیم برای دیگران هم بپسندیم
میخام خودم انجام بدم قبول نیس اینجور ک گفتم؟

خب تا شروع نکنید که نمیشه البته از فضل و کرم خداوند هیچ چیز بعید نیست

ذکر یا محمد  یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی و لاتهلکنی ورد زبانتان باشه ان شاءالله حضرت دستتان را میگیره