2777
2789
عنوان

جوش صورت

104 بازدید | 12 پست

پوستم خیلی جوش میزنه چند ماهه دارم میرم دکتر ولی اصلا فایده نداره چون اقدامم نمیتونم قرص بخورم روش دیگه ای نیس فردانوبت دارم نمیدونم به دکترم بگم میکرو کنه خوبه یانه؟

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دارو برا بارداري مصرف ميكني اَز اونه 

مصرف میکنم ولی الان 3ماهه مصرف نکردم ولی 1ماهه دیگه وقت ای وی اف دارم که دوباره مصرف بهم دارو میدند میکرو خوبه یافایده نداره برامن.

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
عزیزم بهت درخواست دادم میشه قبول کنی 

درخواست ندادی که

مصرف میکنم ولی الان 3ماهه مصرف نکردم ولی 1ماهه دیگه وقت ای وی اف دارم که دوباره مصرف بهم دارو میدند ...

بذار بعد بارداري أساسي برو 

چون تو بارداريم ممكنه لك بياري و ...

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

[QUOTE=112508627]1 ماه ابلیمو تازه بزن من باشه 

عزیزم 

بذار بعد بارداري أساسي برو  چون تو بارداريم ممكنه لك بياري و ...

نمیدونم چیکار کنم صورتم خیلی جوش میزنه همه بهم میگند چرا دکتر نمیری

نمیدونم چیکار کنم صورتم خیلی جوش میزنه همه بهم میگند چرا دکتر نمیری

ول كن بيخودي هزينه كني بعد دوباره يه سال بعد مجبوري هزينه كني 

لإيه بردار بزن كه زود تر خوب شه 

احتمالا برا همون داروهاس چون خاله من هم صورتش هم بدنش جوش زد 

فقط يه كاري كن جاش نمونه با لايه بردار لكاش ميره 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
عزیزم بهت درخواست دادم میشه قبول کنی 

عزیزم جواب پیام منا ندادی

سلام 

دوستان من مشاور پوست موی شرکت پنبه ریز هستم

اگه کسی مشکی یا محصولی در زمینه پوست و مو میخواد میتونه پیام بهم بده

ارسال به تمام نقاط ایران

پیج اینستاگرامم

HEALTE_NOTHEN

09902813726

موسوی