2777
2789
عنوان

دخترای مجرد

262 بازدید | 24 پست

من 29 سالمه ، داشتم تو کارم پیشرفت میکردم که بنا به دلایلی به خواسته ی پدرم دیگه سرکار نرفتم ، الان تو خونه حوصلم بدجور سر میره ، حوصله ی کارو جای جدید و ندارم 

من محل کار قدیممو و همکارامو میخوام

خیلی افسرده شدم  

امیدوارم به زودی متاهل شی❤

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم به زودی متاهل شی❤

امیدواری ک چی

متاهل شه مثل ماها خونه خراب شه

روز ب روزخیانتا بیشترمیشه

روزب روز شوهرامونو داریم از دست میدیم😭😭😭

تیکر حل مشکلاتم و رسیدن ب ارزوهامه.😍هرکی خوند ی صلوات مهمونم کنه بلکه حالم دلم خوب بشه مرسی ابجیای گلم.😍😍خدایا مواظب عشقم باش 😍😍
امیدواری ک چی متاهل شه مثل ماها خونه خراب شه روز ب روزخیانتا بیشترمیشه روزب روز شوهرامونو داریم ا ...

بالاخره که بایدمتاهل بشه همه که بدنیستن ادم خوبم زیاده

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
چرا واسه بدبختيش دعا ميكني

وا من والا دوروبرم هرکی متاهل شده خداروشکرخیلی خوشبخته اکثرااینطورن

بالاخره که بایدمتاهل بشه همه که بدنیستن ادم خوبم زیاده

ن عزیزم خوبامونم دارن ب صفرمیرسن

تیکر حل مشکلاتم و رسیدن ب ارزوهامه.😍هرکی خوند ی صلوات مهمونم کنه بلکه حالم دلم خوب بشه مرسی ابجیای گلم.😍😍خدایا مواظب عشقم باش 😍😍
ن عزیزم خوبامونم دارن ب صفرمیرسن

نه شمابدبین هستین ادم خوبم زیاده ..