2777
2789
عنوان

اطلاعیه 📣📣 کاربران عزیز توجه بفرمایید📣📣

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 109 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم فنی گفتن نمیشه باید از اول برنامه نویسی بشه 

نام کاربری چطور؟ نمیشه عوض کرد 

هیچ چیز غیر ممکن نیست من میتونم😻....《2023/1/1》                                                                         
سلام نی نی یار. این سایت همیشه کاربراش در مورد مسایل روز صحبت میکردن، زمان انتخابات اگه شما بودی یاد ...

واقعا زمان انتخابات انقدر تاپیک بنفش میزدن

صفحات تا 200 صفحه هم میرفت

ستاد انتخاباتی داشتن تو این سایت😆

راستی چرا الان هیچ کدوم از اون کاربرها نیستن

سلام نی نی یار. این سایت همیشه کاربراش در مورد مسایل روز صحبت میکردن، زمان انتخابات اگه شما بودی یاد ...

@نی_نی_یار_5  

این دوستمون حرف قشنگی زدا

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

سایت هیچیش نمیشه نترس هحتی کاربری هم بترکه میرن بایک کاربری دیگه میان

عزیزم چرا نشه؟ پارسال یادتون رفت بسته شده بود؟ این بار به اسونی برنمی گرده بعد هم قانون سایته باید رعایت بشه دست منم نیست

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

تا حالا ده نفر باهاشون دعوا کردن و فحش دادن چون گفتیم تاپیک نزنید عصبی شدیم،😭😭😭😭

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نی نی یار جان،الان تاپیک مبارک خودتون هم میترکه عزیزم.برات گزارش زدم😎

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...