2821
2789
عنوان

ختم صلوات❤️

170 بازدید | 38 پست

دوستای قشنگم امشب ۱۴۰۰۰ صلوات نذر حضرت فاطمه، حضرت محمد و امام صادق کردم به نیت حل شدن مشکل بزرگ خودم و شمای دوستای عزیزم🌹🌹🌹 مطمئنم به حق این عید عزیز عیدیمونو از خود ائمه میگیریم

لطفا تعداد بگید که چند تا میفرستید

حاجت خاصی هم اگه دارید بگین که همه عزیزان براتون دعا کنن🌹🌹🌹

یا فاطمه به حرمت عیدت عیدی بده به ما که دل شکسته ایم امیدی جز شفاعتت نداریم😔🌹

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منکه از دعا کردن خسته شدم، از نذر کردن، ازینهمه سال سروکله زدنو تهشم هیچ، بخصوص امروز، رسیدم به بی تفاوتی بس که به در بسته خوردم، شما دعام کنید شاید همه چی تغییرکرد، هرچند که خودمم دیگه باور ندارم چیزی عوض شه

من ۱۰۰ تا میفرستم امیدوارم گره از کار همه وا شه، هر نوع مشکلی که شده دغدغه ذهن کسی، که آرامششو گرفته که حس ناامیدی شده همدم همیشگی ❤ حل شه، خدایا خودت به داد شکسته دلای عالم برس

منکه از دعا کردن خسته شدم، از نذر کردن، ازینهمه سال سروکله زدنو تهشم هیچ، بخصوص امروز، رسیدم به بی ت ...

الهی قربون دل شکستت برم الهی به حق این شب عزیز هم شما هم هر کس که خستست انتظار و دردش تموم شه خیلی دعات میکنم دعام کن که منم محتاجم😔🌼🌼🌼

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
الهی قربون دل شکستت برم الهی به حق این شب عزیز هم شما هم هر کس که خستست انتظار و دردش تموم شه خیلی د ...

خدا نکنه عزیزم، اگه لایق باشم حتما دعات میکنم، امیدوارم هرچی دغدغه ته حل شه، خیلی لطف میکنی ❤❤❤

2824
2823
2791
2779
2792