2777
2789
عنوان

علائم سقط ؟؟؟؟؟

438 بازدید | 29 پست

من دیشب ساعت 10 تا11 سه تا شیاف واژینال گذاشتم و از ساعت 2دردام شروع شد درحد شدید زیردلم دردمیکرد ناجور حتی نافم از داخل دردگرفته بود حس میکردم یچیزی داره نافمو میکشه ب سمت پایین خلاصه خییلی اذیت شدم ساعت 5رفتم دستشویی یکم خونریزی و دفع ی لخته بود ک باهمون لخته ک دفع شد دردم اروم شد ولی خونریزی کمی دارم ولی زیر دلم و لگنم خیلی دردمیکنه یعنی میگیره و یهو خوب میشم باز دردم شروع میشه ب نظرتون علائم سقطه یا دفع نشده؟؟ اخه اون لخته اومد خیلی اروم شدم دردم نصف نصف شد کسی تجربه داره؟؟ممنون میشم راهنمایم کنید😪✋🚶

الهی بگردم

منم دیشب سقط کردم

ان شاالله زودی خوب بشی

لخته چه شکلی بود؟؟؟

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی بگردم منم دیشب سقط کردم ان شاالله زودی خوب بشی لخته چه شکلی بود؟؟؟

ندیدم لخته رو شماچند هفته بودین؟؟ من 8هفته بودم ب نظرت با دوتا شیاف دفع میشه؟ اعصابموریخته بهم

الهی بگردم منم دیشب سقط کردم ان شاالله زودی خوب بشی لخته چه شکلی بود؟؟؟

چرا سقط کردی عزیزم مرسی عزیزم ازهیچی نمیترسم فقط ترس از بیمارستان و کورتاژ ریخته بهم اعصابمو

ندیدم لخته رو شماچند هفته بودین؟؟ من 8هفته بودم ب نظرت با دوتا شیاف دفع میشه؟ اعصابموریخته بهم

باید لخته رو نگاه میکردی

اگه بزرگ بود و حالت جگری و یه چیزی شبیه گوشت جویده سفید داشته باشه یعنی میشه امیدوار بود که دفع شده

جنین قلبش تشکیل شده بود؟؟؟

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
چرا سقط کردی عزیزم مرسی عزیزم ازهیچی نمیترسم فقط ترس از بیمارستان و کورتاژ ریخته بهم اعصابمو

برا من رشد جنین متوقف شده بود

خیلی پله دویدم... اگه میتونی تحرک داشته باش و زعفرون بخور که کامل دفع بشه

باید لخته رو نگاه میکردی اگه بزرگ بود و حالت جگری و یه چیزی شبیه گوشت جویده سفید داشته باشه یعنی می ...

8هفته بود اصلا نشد نگاش کنم یهو افتاد تو چاه دستشویی ببخشید البته ...باورت میشه نمیتونم تحرک داشته باشم از صبح هیچی نتونستم بخورم بجز گاوزبون بابونه چایی زعفرون همچین چیزا با ی لیوان ابمیوه دیگه هیچی ایقد زیردلم دردمیکنه ک نمیتونم راه برم

خانومی تاپیکای قبلتو قفل کرده بودی اومدم اینجا جوابتو بدم

ببین من بلافاصله بعد سقط مثه اینکه جای بچه زخم باشه یا اینکه با چاقو رحمو خراش خراش کنن در این حد درد داشتم ولی میدونستم سقط شده چون دیدمش قشنگ بعد سه ساعت دردم آروم شد بقایام هم بعد دو روز دفع شد دل درد شدید گرفتم شدیدتر از قبل سقط 

ببین برو دکتر برات سونو بنویسه اگه بقایا داری بهت قرص میده دوباره 

بیمارستان ترس نداره که نگران نباش تا نخوای کورتاژت نمیکنن ولی سعیتو بکن بقایاتو دفع کنی ببین من کنجد درمانی کردم کنجد با پوست بخر آسیاب کن بعد هر صبح و شب یه قاشق غذاخوری بریز تو لیوان آب جوش بریز و عسل بذار دم بکشه بعد بخور تا ۱۰ روز برا من که شب اول خوردم فرداش دفع شد

بیمارستان ترس نداره که نگران نباش تا نخوای کورتاژت نمیکنن ولی سعیتو بکن بقایاتو دفع کنی ببین من کنجد ...

ممنون عزیزم اخه بیمارستان خواهرم پارسال واسه همین سقط بستری شد وای میخواستن بکشنش دستاش همه کبود خیلی حالش بد شد تو بیمارستان شوهرمم نمیزاره خودمم میترسم حالا من کمرم دردمیکنه زیردلمم درد ازصبح هم همش بابونه دارچین گاوزبون چایی زعفرون و چیزادیگه خوردم ولی دفع لخته ندارم اصلا فقط خونریزی کم خون هامم رنگشون خیلی سیاهه لخته فقط همونی صبح دفع شد ک دردمو کم کرد دردمم میگیره ول میکنه دائم نیست ...میترسم اصلا سقط نشده باشه اخه شنیدم همه دفع لخته شدید دارن منم چون ندارم میگم نکنه اصلا تکون نخورده از جاش شوهرمم میگه همونی اومده ک دردتو اروم کرده و الکی ک خونریزی نمیکنی دردتم ک الکی نیست ب نظرت چیکارکنم😥

خانومی تاپیکای قبلتو قفل کرده بودی اومدم اینجا جوابتو بدم ببین من بلافاصله بعد سقط مثه اینکه جای بچ ...

منم تقریبا سه ساعت شد ساعت2دردم شروع شد باخونریزی کم. حدودا 5نیم صبح بود ک دفع شد اون لخته

خدا کنه دفع شده باشه

تا خونریزی داری یه کاری کن که هرچی هست دفع بشه