2821
2789
عنوان

تبرییییییک😍😍😍😍😍

271 بازدید | 16 پست

کسب مقام اول تیم ملی کبدی جوانان ایران🇮🇷 در مسابقات قهرمانی جوانان جهان

مبارک بااااااااشه👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

🎊🎊🎉🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎊🎊🎉🎊🎉

🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

دمشون گرم😍😍😍

دم خانواده هاشون گرم❤

خسته نباشن

توی این روز عزیز، ولادت پیامبر (ص) و امام صادق(ع) همه رو شاد کردن😀😀😀

عیدیِ جوانانِ ما اینه💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زنده باد ایراااااااان💓💓💓💓

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

ما باید ۳ روز یبار۱۸۰ پول بنزین بدیم الان بایدبخاطر اینا خوشحال باشم؟

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

مبارکه تیم باشه😒😊

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
مهم نیست😑😑😑

چطورمهم نیس؟

ما ب جوانان‌مون باید افتخار کنیم😍😊

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
ما باید ۳ روز یبار۱۸۰ پول بنزین بدیم الان بایدبخاطر اینا خوشحال باشم؟

چ ربطی داره؟!

بقیه یه گندی میزنن باید تاوانش رو جوانای ما بدن؟!

مهم اینه افتخار افرینی کردن😍😊

چ ربطی داره؟! بقیه یه گندی میزنن باید تاوانش رو جوانای ما بدن؟! مهم اینه افتخار افرینی کردن😍😊

بقیه یه گندی زدن که ملت دیگه با چیزی خوشحال نشن

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792