2777
2789
عنوان

تبرییییییک😍😍😍😍😍

267 بازدید | 16 پست

کسب مقام اول تیم ملی کبدی جوانان ایران🇮🇷 در مسابقات قهرمانی جوانان جهان

مبارک بااااااااشه👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

🎊🎊🎉🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎊🎊🎉🎊🎉

🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

دمشون گرم😍😍😍

دم خانواده هاشون گرم❤

خسته نباشن

توی این روز عزیز، ولادت پیامبر (ص) و امام صادق(ع) همه رو شاد کردن😀😀😀

عیدیِ جوانانِ ما اینه💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنده باد ایراااااااان💓💓💓💓

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

ما باید ۳ روز یبار۱۸۰ پول بنزین بدیم الان بایدبخاطر اینا خوشحال باشم؟

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

مبارکه تیم باشه😒😊

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
مهم نیست😑😑😑

چطورمهم نیس؟

ما ب جوانان‌مون باید افتخار کنیم😍😊

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
ما باید ۳ روز یبار۱۸۰ پول بنزین بدیم الان بایدبخاطر اینا خوشحال باشم؟

چ ربطی داره؟!

بقیه یه گندی میزنن باید تاوانش رو جوانای ما بدن؟!

مهم اینه افتخار افرینی کردن😍😊

چ ربطی داره؟! بقیه یه گندی میزنن باید تاوانش رو جوانای ما بدن؟! مهم اینه افتخار افرینی کردن😍😊

بقیه یه گندی زدن که ملت دیگه با چیزی خوشحال نشن

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد