2777
2789
عنوان

فر توکار

302 بازدید | 9 پست

خانمها ممنون میشم کمک کنید

میخام فر تو کار بخرم قصدم این بود که گازی برقی بخرم ولی فروشنده ها میگفتن برقی بهتره 

از طرفی هم شیر گاز جداگونه ندارم قصد داشتم از شیر گازم که دو تا سر داره استفاده کنم وهم اینکه بعصی از فروشنده ها میگفتن فر گازی باید درش باز بمونه موقع استفاده درسته؟ 

واینکه هم باید برقش روشن باشه هم گازش موقع مصرف یا اینکه میشه انتخاب کرد؟

من جواب سوالاتت رو نمیدونم فقط میدونم به حرف فروشنده ها اصلاداعتماد نکن..

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

فر گازي و اگر بخواي فر بالا رو روشن كني بله بايد درش و باز بزاري وگرنه خاموش ميشه 

از بهترين ماركا گرفته تا معمولي ترينشون 

برقي بينظيره 

غذا هيلي خوشمزه ميشه 

من بوش دارم 

قبلش اريستون داشتم جفتشون عالين

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فر گازي و اگر بخواي فر بالا رو روشن كني بله بايد درش و باز بزاري وگرنه خاموش ميشه  از بهترين م ...

پس به نطر شما برقی خوبه اخه میگن غدا رو خشک میکنه ومصرف برقش بالاست ؟

سلام فر من گازی برقی هست. نه دوتاش باهم نمیخواد روشن باشه. من ازدوقسمتش هم استفاده میکنم. نه درس لازم نیست باز بمونه درهر صورت هراتیشی برای سوختن اکسیژن میخواد. من که راضی هستم. یه مدل هم هست  هم پایین هم بالاگازه. مال من پایین گاز بالابری وراضیم

سلام فر من گازی برقی هست. نه دوتاش باهم نمیخواد روشن باشه. من ازدوقسمتش هم استفاده میکنم. نه درس لاز ...

مارک فرتون چیه؟واینکه شیر گاز جدا میخاد فروشنده میگفت خیلی دردسر داره نصبش ؟

تعمیر فر توکار

فر توکار یکی از وسایلی است که امروزه محبوبیت بسیار زیادی در آشپزخانه ها پیدا کرده است،

در این مطلب برای شما در رابطه با آموزش تعمیر فر توکار مطالبی را آماده کردیم و امیدواریم که این مطالب به شما کمک کنند.

استفاده از فرگاز ها و یا گاز ها فر دار کمتر شده است و بیشتریان به سمت گاز های رومیزی میروند، همین امر باعث شده که بیشتر افراد سراغ فر های توکار بروند،

حال احتمال دارد که به دلایل مختلفی برای این دستگاه مشکل ایجاد شود،

شما می توانید با کمک مقاله آموزش تعمیر فر توکار به تعمیر فر خود یا حتی بررسی آن بپردازید و مشکلات را حل کنید.

https://iemdad.com/built-in-oven-repair-training/

لازم به ذکر است که این شرکت به عنوان نمایندگی بوش فعالیت نمی کنند صرفا خدمات لوازم خانگی برند بوش از قبیل تعمیر فر توکار بوش را در ایران با بهترین کیفیت توسط متخصصین خود در سراسر کشور به انجام می رساند.

فر توکار بوش به جای یک کابینت در آشپزخانه قرار میگیرد.

این فر علاوه در جلوه بخشیدن به دکوراسیون شما بینظیر است.

البته که غذا های متنوعی میتواند با آن طبخ کنید.

و بر روی نگهداشتن مزه بکر آنها تاثیر گذار است .

ساخت کشور آلمان است.

با  مصرف انرژی A ، بهترین نتایج شیرینی‌پزی و پخت و پز .

که مصرف انرژی کمتر ی دارد.

دارای ۸ حالت حرارتی است: هوای داغ چهاربعدی، هوای داغ بهینه، حرارت معمولی، حرارت معمولی بهینه، گریل با هوای داغ، گریل تمام‌عرض، تنظیمات پیتزا، یخ‌زدایی.

حجم ۷۱ لیتری و لوازم جانبی ۱ توری ترکیبی، ۱ تابه معمولی دارد.

سیستم ۴D Hot Air که به توزیع یکنواخت حرارت کمک میکند.

برای مدل از فر توکار بوش بهترین نتایج – در تمام طبقات به وجود می آورد.

درب عمودی-بازشو فر نیز با SoftClose و SoftOpen بسیار آرام و بی‌صدا باز و بسته می‌شود.

تعمیر فر توکار بوش در سفیر سرویس 

2790
2778
2791
2779
2792