2777
2789
عنوان

جراحی بینی دارم خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 54 پست
سلام خوبی؟ من شنبه نتونستم برم مطب تو رفتی؟ آتلو باز کردی ؟ خوب شده بود؟

سلام اره رفتم بینیم خوب شده ولی فاصله لب و بینیم زیاده و بینیم سربالا و صورتمم ورم داره در کل قیافه حدیدمو دوس ندارم قبلا خوشگلتر بودم😢😢

سلام اره رفتم بینیم خوب شده ولی فاصله لب و بینیم زیاده و بینیم سربالا و صورتمم ورم داره در کل قیافه ...

اصلا نگران نباش چون چه بخوای چه نخوای بینی بعد از یک سال افتادگی داره ، عروس داییم خودش الان پشیمونه چون میگه همش به دکتر تاکید کرده بود بینیش طبیعیه طبیعی بشه اصلا سربالا نشه حالا بعد از دوسال خیلی پشیمونه چون همون بینی طبیعی نوکش افتاده شده 

یا رب دل ما مصلحت خویش نداند    آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم بادکتر عبدالمطلبی عمل داشتین چطور بود راضی هستین ؟من بینیم گوشتی هست 

سلام عزیزم آره خیییییلی راضیم 😍 بهتر از اونی شد که فکر میکردم

یا رب دل ما مصلحت خویش نداند    آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست 
۷میلیونو پانصد شده

عزیزم میشه درخواست دوستی مو قبول کنی؟؟؟ منم میخام پیش عبدالمطلبی عمل کنم هنوز پیشش نرفتم ولی چندتا سوال دارم که ازت بپرسم ممنون میشم کمکم کنی

لطفا لطفا بیا و جواب سوالمو بده عزیزم

به سلامتی عزیزم فکر کنم شنبه گچو برمیداره اون موقع مدل بینیت معلوم میشه  برای منم فاصله زمانی ...

عزیزم از بینیت راضی؟ پیش عبدالمطلبی عمل کردی؟ گوشتی بود؟

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست