2777
2789
عنوان

طلا یا خونه؟🧐🧐🤨

799 بازدید | 30 پست

سلام نی نی سایتای عزیزم

ی خلاصه بگم که حدود ۶-۷ساله عروسی کردم و مستاجرم

الان شوهرم یکم پس انداز داره 

با طلاهای من ی خونه نقلی میشه بخریم

از الا افسرده شدم

اخه طلاهامو خییییییلی دوس دارم خیلی خوشگلن

چنتاییشو از دبی اینا گرفتم مدلشو دیگه ندیدم

از ی طرفم خیلییی مستاجری بده اگه دقت کنید تو تایپیکای قبلیمم از اذیت صاحب خونمون و بچه ها گفتم

بنظرتون طلاهامو نگه دارم یا بفروشم😢🤕دلداری لدفااا😐

از آسمان فراریم و حس میکنم شبی ببلعد آخرش مرا میان لایه ی ازون...گذشتیم باهم از نگاه بی فروغ هم به سایه های یک پاساژ به سایه های یک مزون ...دلار تاخت میزند و شیخ تار میزند شراب را سبو سبو و نفت را گالن گالن✍🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم بزار حداقل چشمای بقیه رو کور کنی لذت ببری😁

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

معلومه ک خونه...ببین عزیزم تو اگ طلارو واس زیور و زیبایی میندازی ک بدلیجات کار اونو میکنه...اگه ب خاطر ارزش مادیه اونو ک ب نظر من تراول ب نخ ببندین اویزون خودتون کنین...منک ب شخصه از طلا متنفرم تو عروسیام بزور بقیه میندازمشون