lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 عنوان مریضم...کمک ... 40 بازدید | 4 پست سلام بچه ها صبح تون بخیر، از دیشب دل درد شدم و تب و لرز داشتم ، الانم دلم درد میکنه فقط شدیییید ..... مریض شدم ینی?بچه ها چیکار کنم چی بخورم? دکتر واقعا نمیرم حوصله ندارم . راستی پریود نیستما...پس قطعا ب خاطر این نیس،... هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ... 1398/08/24 | 10:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cinderellaaaa عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 5948 سلام ظهرت بخیرچای و نبات مردادی ها جذابن مخصوصا اگه خانوم باشن 😊😊
lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 سلام ظهرت بخیر چای و نبات دیشب چای زیره و نبات خوردم بد تر شدم .. هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
cinderellaaaa عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 5948 دیشب چای زیره و نبات خوردم بد تر شدم .. چای معمولی عرق نعنا و نبات مردادی ها جذابن مخصوصا اگه خانوم باشن 😊😊
lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 چای معمولی عرق نعنا و نبات ممنونم گلم هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...