2777
2789
عنوان

مچ پا

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 21 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره والا . خوشی زده زیر دلشون. منم خیلی خوشمه مثل شماها‌ صبح تا شب سگ دو میزنم . حقوقم دیگه به هیچی ...

مام همینطوریم 😥😥

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
فک میکنی  منم پاهام لاغره مث لک لک

دقیقا

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
بیشتر ببینید

دکتر حسین ادهمی، فوق تخصص ارتوپدی در بابل، پیشگام در جراحی آرتروسکوپی مچ پا هستند. این روش پیشرفته با استفاده از برش‌های کوچک و تکنولوژی‌های نوین، جراحی دقیق و بدون نیاز به برش‌های بزرگ را امکان‌پذیر می‌کند. دکتر ادهمی با تخصص ویژه خود، مشکلات مچ پا را به بهترین شکل درمان می‌کنند.