2777
2789
عنوان

گشنمه

146 بازدید | 31 پست

😑

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیییییلی

چیکار کنیم بنظرت؟😕

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

برا گشنگی تونم تاپیک میزنید. بجا این کار برو سر یخچال :/

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
خب یه چیزی بخور🙄

چی بخورم؟میوه هست ولی الان بخورم معدم درد میاد

خرما هم هست ولی اشتها بهش ندارم

بقیه چیزا هم کربوهیدراتش زیاده ممنوعه برام😑

برا گشنگی تونم تاپیک میزنید. بجا این کار برو سر یخچال :/

پایینتر و بخون یه پیشنهاد بده بهم😕

من گشنمه ولی نمیدونم دلم چی میخواد از این مدل گرسنگی خوشم نمیاد لااقل ادم بدونه شوری میخواد شیرینی ...

افرین هیچی بذهنم نمیرسه کم کم داره حالت تهوع میاد سراغم😑

چی بخورم؟میوه هست ولی الان بخورم معدم درد میاد خرما هم هست ولی اشتها بهش ندارم بقیه چیزا هم کربوهی ...

شرمنده😐

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
من الان ساندویچ بندری خوردم😁شکموام خودتونید😒

😂

من غذا میخورم اما باز معدم احساس ضعف دارم نمیدونم چرا

منمممممم 😣 یعنی چی اخه

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...