2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی سنش بالاس؟؟؟؟خدای من .....لابد خجالت میکشه جدا هم بشه درسته؟؟؟؟

بله ديگه جوونيشو گذاشته به پاش

خجالت كه نه ولي خب راه ديگه اي جز جدايي ميخواد

آبرو-بچه ها-اون همه سال تحمل و...باعث عدم جداييشه

بله ديگه جوونيشو گذاشته به پاش خجالت كه نه ولي خب راه ديگه اي جز جدايي ميخواد آبرو-بچه ها-اون همه ...

نمیدونم.من باشم فقط میرم ...نمیدونم کجا فقط جایی که هیشکی نباشه حتی بچه هام.....نه انتقام نه مهریه و مال و منال هیچی به من آرامش نمیده ....فقط باید بکنی بری ....

ینی انقدر به طرفش علاقه داره؟؟؟؟؟؟یا از روی ناچاری تحمل میکنه؟؟؟؟

تحمل ميكنه ولي همسرشو دوست داره بهش عادت داره ولي فقط با اين رفتارش هيچ جوري نميتونه زندگي كنه

همش تنش دوباره ركود دوباره تنش ...

خانم

من تو جلسه خانواده درمانی دکتر باقر ثنایی بودم به این تاکید کرد بعد این که خیانت دیدین چرا راحت میگیرین به طرف مقابل ؟ چرا زود میبخشین ؟ چرا پنهان میکنین ؟چرا سرکوب نمیزنین گفت که اگه قصدتون بعد دیدن خیانت به ادامه زندگیه یه مدت زندگی رو جهنم کنین براش تا دیگه جرعت نکنه خیانت کنه میگفت اگه راحت بگیرین بازم دوباره تکرار میکنه 

نمیدونم.من باشم فقط میرم ...نمیدونم کجا فقط جایی که هیشکی نباشه حتی بچه هام.....نه انتقام نه مهریه و ...

آخه گناه داره بنده خدا اين همه تحمل كرد حالا بره

تو پيري نه مونسي نه چيزي

بله حرفاتون درسته اينم پله پله اينطوري شده

بعدش میگفت که بعد گذشت زمان شروع کنین ترمیم کنین رابطه رو با این کارا :نیاز های روحی و فیزیکی همسرتون رو رفع کنین کارهای مشترک انجام بدین سعی کنین زیاد حرف بزنین با همدیگه نشان دهید قدر او را میدونین برای او دلبری کنیداز نق زدن دوری کنین نشون بدین که درکش میکنین و مرد رو تنها نذارین و نرین خونه مامانتون یا فامیلتون روزها بمونین چیزایی نخواین ازش که وسع مالیش بهش نرسه و....

ولی به نظر من کسی که ادم نشه با این چیزا هم آدم نمیشه این نظر خودمه