2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک کنین من پریود نمیشم

412 بازدید | 14 پست

دوستان من الان ۷ روزه پریود نمیشم پری روز رفتم بتام ۲ بود ولی علایم بارداری دارم بی بی چک هم یه حاله کم رنگ نشون داد موندم میترسم امپول بزنم ی دفعه دیر بتام بیاد بالا سقط شه جنین  کمک کنین 

وایسا چند روز دیگه دوباره آزمایش بده

اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بار دیگه هم برو آزمایش ، اگه باردار باشی حتما عدد بتا تغییر کرده تا الان

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اخه چرا ازمایش بتا منفی هس😭😭😭😭😭

خواهر منم واسش منفی شد ولی سه تا بی بی زد مثبت بود ی چند روز بعد رفت شد ۱۵۰۰

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

خواهر منم واسش منفی شد ولی سه تا بی بی زد مثبت بود ی چند روز بعد رفت شد ۱۵۰۰

دوستا من شکمم درد میکنه انگار جمع میشه نافم هااا و یکی هم که ترشحات دارم و احساس پریودی دارم ولی نمیشم اما نافم امروز بدتر هستش 

دوستا من شکمم درد میکنه انگار جمع میشه نافم هااا و یکی هم که ترشحات دارم و احساس پریودی دارم ولی نمی ...

خواهرم میگفت تمام علائم پریودی رو داشت ولی پریود نمیشد چ چیزا ک نخورد ک پریود شه شما هم صبر کن چند روز دیگه جای خوب برو آز بده

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه