2777
2789
عنوان

مادر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم، امشب یهویی دیدم، جا خوردم آره واقعا الحمدلله

من همیشه خداروشکر میکردم و الان تنها یادگاری که از بچم مونده همین ترکهاست

الهی که کوچولو رو سالم بغل کنی

واسم دعا کن

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
مجردی خوشی داشتم نامردی ومتاهلی بینظیر اما مادر شدن قابل وصف نیست..قابل مقایسه نیست

منم عاشق زندگیمونم، خیلی شوهرمو دوست دارم

الان بعد ۸سال با هم بودن، داره نی نیمون میاد

امیدوارم زندگی شیرینتر شه

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...

من مادرنشدم اما اگه بشم مطمعنم بهترین مادردنیا میشم وبهترین حس رو خواهم داشت .دعا کن نصیب همه ی منتظرا بشه شک نکن بهترین هدیه ی خدانصیبت شده ایشالا صحیح وسالم بغلش کنی🌺

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙

نه خوب نیست

سخته

ی آدم دیگه ای میشی

مسئولیتت زیاد میشه

نمیتونی بگردی و مهمونی بری و بازار رفتن تعطیل

همش بچت بهت آویزیون میشه

حسرت یک لحظه تنهایی رو میکشی

مادر که بشی همه چی تعطیل میشه حتی ب خودت هم نمیتونی برسی ی آرایشگاه هم‌نمیتونی بری

ولی شیرینه. ی لبخندش رو با دنیاعوض نمیکنی.‌ یک لحظه نبودنش رو نمیتونی تحمل کنی.‌ همه چی حول بچه ات میچرخه. ی موجود خیییلی مظلوم که صد در صد وجودش از تویه و به تو نیاز داره. اگه اون بالاییهارو تحمل کنی و قبول کنی لذت میبری. ولی اگه نتونی افسرده میشی و هیچی حالتو خوب نمیکنه

منم عاشق زندگیمونم، خیلی شوهرمو دوست دارم الان بعد ۸سال با هم بودن، داره نی نیمون میاد امیدوارم زن ...

قطعا زندگی تغییراتی میکنه مخصوصا ماههای اول و بچه اول که آدم بی تجربه س. اگه یکم از شوهرت دور شدی نگران نشو یه مدت بگذره دوباره همه چی رو روال میفته

شهدا شرمنده ایم 😢

خیلی حس خوبیه وقتی اولین بار بچه رو میزارن رو شکمت باور نکردنیه خیلی شیرینه به حرفای منفی دیگران گوش نده بالاخره وقتی کسی تصمیم میگیره حامله بشه به همه چی فکر میکنه همیشه که نمیشه خوایبد و یکنواخت بود بچه داری هم سختی داره هم لذت ایشالله برا شما همیشه سلامتی و شادی باشه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
اگه بی خیال باشی خوبه،اما اگه مثل من سخت گیر و استرسی باشی بهت سخت میگذره،من یه مادر دایم نگرانم

حساسم واقعا

من همیشه خداروشکر میکردم و الان تنها یادگاری که از بچم مونده همین ترکهاست الهی که کوچولو رو سالم بغ ...

چرا تنها یادگاری؟

من مادرنشدم اما اگه بشم مطمعنم بهترین مادردنیا میشم وبهترین حس رو خواهم داشت .دعا کن نصیب همه ی منتظ ...

انشالله شمام میشی😍

نه خوب نیست سخته ی آدم دیگه ای میشی مسئولیتت زیاد میشه نمیتونی بگردی و مهمونی بری و بازار رفتن ت ...

راستش دیگه وقتی با تمام سلولهای بدنم بچه میخواستم باردار شدم

این شبای آخر حسهای متناقضی سراغم میاد

راستش دیگه وقتی با تمام سلولهای بدنم بچه میخواستم باردار شدم این شبای آخر حسهای متناقضی سراغم میاد

شرابط رو بپذیر. چند تا مطلب درباره بعد از زایمان بخون. تا افسردگی نگیری و با حال خوب ازبچه ات مراقبت کنی و لذت ببری.‌من دو ماه تمام فقط گریه میکردم دیوونه شده بودم. الان حسرت میخورم که چرا لذت نبردم‌از اون‌روزها.