2777
2789
کسی ک میره کمپ و ترک میکنه بعدش بایدبره کنگره؟یا قبل اینکه ترک کنه؟؟؟میشه کامل بگی میخام بدونم

نه قبل کمپ باید بره ..اما من نمیدونم کامل شوهرت اومد ببرش کنگره خودشون میدونن چیکارکنه احتمالا داروبدن بهش دقیقشونمیدونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسی ک میره کمپ و ترک میکنه بعدش بایدبره کنگره؟یا قبل اینکه ترک کنه؟؟؟میشه کامل بگی میخام بدونم

ببین حتی میتونه کمپ نرفته باشه و بره ان ای یا کنگره.کسی که بخواد درمان بشه با این کلاسا میشه حتی وقتی مصرف میکنه چون اگه کلاس هارو بره خودش کم کم مواد رو  میذاره کنار

دو سال درگیره ترک دادن همسرمم.دیگه کم آوردم.دردمو نمیدونم به کی بگم.بابایه بچه هام معتاده

عزیزم کم نیار وفقط امیدت ب خدا باشه شوهرت مریضه و دست خودش نیست توفقط میتونی نجاتش بدی

ناامید نشین .از خدا بخواین و شک نکنید که همسرتون درمان میشه و تا ابد پاک میکنه واسه خدا کاری نداره ک ...

نه من ناامیدنمیشم و تاجایی ک میتونم میجنگم تا زندگیمو حفظ کنم..چون واقعا عاشق شوهرمم ونمیخوام خودشو درگیراعتیادکنه و نابودبشه.خیلی ممنون از راهنماییت و خدا ازدهنت بشنوه عزیزم