ده روز وقت دارم برای زایمان طبیعی که دردم بگیره...بچم سرش پایینه.ولی اصلا پایین نیومده یعنی از حالت شکمم معلومه...هیچ علائمی از زایمان ندارم نه کمردردی نه چیزی...پیاده روی هم میرم و خیلی تند و راحت پیاده روی میکنم طوری که هیچکس متوجه بارداری من نمیشه اخه شکم ندارم ولی وزن بچم تو 36هفته و 5روز 2800گرم بود...میترسم از موعدم بگذره و دردم نگیره چیکار کنم؟ دکترمم اصلا معاینه ام نکرده و گفت برو تا ده روز دیگه.کسی بوده مثل من باشه😞برام دعا کنید
خواهرم ۴۰ هفته ش تموم شد.صبح دردش گرفت.عصری زایمان کرد..بهتر که تا وقتش نشده دردت نگرفته.نگران نباش.همه چی تو یه روز اتفاق میفته و بغل میگیریش نی نی رو😍😃
وای عزیزم انشاءالله مشکلت حل بشه خب برو پیش یک متخصص خب
هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا
تا دوهفته ازموعدبگذره طبیعی هستش واینکه می تونی رابطه داشته بشی خیلی خوبه برای تحریک دهانه رحم وبدون ...
واقعا می تونی رابطه داشته باشی چه عجیب
هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا
نزدیکی بدون جلوگیری واسه من جواب دادیعنی روز جمعه رابطه داشتم یکشنبه بدون هیچدردی دهانه رحمم باز شد لکه بینی اتفاق افتاد رفتم دکترگفت طبیعی هست دهانه رحمت یک سانت باز شده سه شنبه شبش بدنیا اومد
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊