2777
2789

من پسر مستاجرمون تو سه سالگی صحبت کرد

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نوه خاله من تا ۲ سالگی که هیچی نمیگفت و تا ۴ سال و نیمگی هم خیییلی کم حرف میزد الان ماشالا عالیه جوانیه واسه خودش ۱۶ سالشه

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نوه خاله من تا ۲ سالگی که هیچی نمیگفت و تا ۴ سال و نیمگی هم خیییلی کم حرف میزد الان ماشالا عالیه جوا ...

سلام تاتی جون پسر شما الان چند ماهشه چقد حرف میزنه؟

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
سلام تانی جون پسر شما الان چند ماهشه چقد حرف میزنه؟

سلام عزیزم 

من دو تا پسر دارم گلم یکیش که متاسفانه کلا مشکل داره😔😔

اون یکی پسرم الان ۲۳ ماهشه حدود ۵۰ تا کلمه حرف میزنه جمله هم فقط میگه اذِ کن یعنی اذیت نکن و میگه تما شد یعنی تمام شد🤭🤭😍😍

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
پسرم چهار سالشه تازه داره حرف میزنه ولی کامل ودرست نه

تو خونه خیلی باهاش حرف بزن مهد کودک ببر تا یاد بگیره

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

برادرزاده ی من..الانم ک کلاس چهارمه بسختی جملاتو کنار هم میذاره ولی سالمه مشکلی نداره خداروشکر کلا دیرم زبون گرفت 6 سالش ک بود جمله نمیتونست بگه 

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
سلام عزیزم  من دو تا پسر دارم گلم یکیش که متاسفانه کلا مشکل داره😔😔 اون یکی پسرم الان ۲۳ ماه ...

میدونم گلم تاپیکاتو دنبال میکنم ان شاالله که خدا به پسرتون سلامتی بده❤❤❤

خدا حفظشون کنه از طرف من ببوسشون😘😘