2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تا اخرش نرفتم فقط ی مرحله رو رفتم 

دلیلشم رفتارای غیرمنطقی همسرم بود ک مث بچه ها لجاجت میکرد و فک میکرد من همه چیزو تحمل میکنم

ولی وقتی دید من جدی شدم و ی مرحله رفتم جلو خودشو جمع و جور کرد و خداروشکر اصلاح شد زندگیمون

شوهرم راضی نبود ولی اذیتم میکرد 

خودمم وقتی تصمیم گرفتم دیگه راضی بودم خب

البته واسه ما مربوط ب دوران عقد بود

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

من تا اخرش نرفتم فقط ی مرحله رو رفتم  دلیلشم رفتارای غیرمنطقی همسرم بود ک مث بچه ها لجاجت میکر ...

منم عقدم و شوهرم رفتارا غیر منطقی داره هنوز پا پیش نذاشتم واسه طلاق...اصلاح هم نمیکنه رفتاراشو...ب طلاق هم راضیه انگار

منم عقدم و شوهرم رفتارا غیر منطقی داره هنوز پا پیش نذاشتم واسه طلاق...اصلاح هم نمیکنه رفتاراشو...ب ط ...

شوهر من رفتاراش عجیب غریب بود

چن تا تاپیک قبلترم دربارش توضیح دادم

انگار دست خودش نبود

از ی طرف میگفت بریم مشاوره مشکلات حل شن

از طرف دیگه میگف ن ما بدرد هم نمیخوریم و...

فک کردن به این کار اخرین راهه

من دوسال کشمکش داشتم تا رفتم دنبال این راه

ک خب تنش زیاد داشت ولی نتیجه داد

حرف شوهرت چیه؟؟

شوهر من رفتاراش عجیب غریب بود چن تا تاپیک قبلترم دربارش توضیح دادم انگار دست خودش نبود از ی طرف م ...

ببین قبل ازدواج قول داد بیاد روستا ما زندگی کنه با دخالت پدرش منصرف شد میگ من الکی قول دادم...این ب کناررر

اصلا تو جمع فامیل ما نمیاد...خیلی بددهنه...بدبینه...خسیسه...اصلا رفتار درست با مشکلارو نمیدونم و همش میگ تو باید کنار بیای با اینی ک هستم..خیلی مشکل دارم باهاش...حالا میگم طلاق چند وقته همو ندیدیم..اونم نیومده...

ببین قبل ازدواج قول داد بیاد روستا ما زندگی کنه با دخالت پدرش منصرف شد میگ من الکی قول دادم...این ب ...

شما زیاد کوتاه نیا صبر کن یه ماه ک نیومد و ندیدیش فقط ی پیام بده که من مثلا فردا یا پس فردا یا اصلا بگو ب زودی قصد دارم برای جدایی(نگی درخواست طلاق میخوام بدم بگو جدایب)اقدام کنم.

دیگه بعد اگه عکس العملش درجهت مثبت بود یعنی گفت نه و من دوست دارم و این حرفا

شما از موضع محق بهش بگو ک منخستم و اینا و اگه میگی میخوای زندگی کنی باید بریم مشاوره مشکلاتمون حل کنیم و ان شاالله حل بشن

ولی اگه دبدی گف خب برو و ب درک و.... یا اصن جواب نداد 

وقتی از رسیدن پیامت ب دستش مطمئن شدی برو محضری ک عقد کردید مهریه تو بذار اجرا و باز صبرکن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز