اوه چقد تحمل داشتی که تا الان نرفتی سونو😍من همش میگم برم ببینم چقد بزرگ شده
دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
چون من تا ۱۸ هفته بشم ۵بار سونو دادم به خاطر بی عقلی دکتر قبلیم شنیدم سونو زیاد ضرر داره گفتم دیگه ن ...
منم تا هیجده هفتگی پنج بار سونو دادم البته من بخاطر سقط های قبلیم بود بررسی میشدم
دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
انشالله به سلامت زایمان کنید نی نی رو بغل بگیرید منم امشب خیلی دلم ...
ممنون.همچنین🌹🌹🌹.
برو برو حتما ببین خیلی لذت بخشه😍😍😂😂
الان ماشالله بزرگ شده اخه من همش تو خونه نیم تنه میپوشم یه لحضه دراز کشیده بودم دیدم یه طرف شکمم کلی اومد بالا وای انقد ترسیدم یهو دلم خواست برم سونو ببینمش