2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه چقد تحمل داشتی که تا الان نرفتی سونو😍من همش میگم برم ببینم چقد بزرگ شده

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
اوه چقد تحمل داشتی که تا الان نرفتی سونو😍من همش میگم برم ببینم چقد بزرگ شده

چون من تا ۱۸ هفته بشم ۵بار سونو دادم به خاطر بی عقلی دکتر قبلیم شنیدم سونو زیاد ضرر داره گفتم دیگه نرم بچه ام گناه داره ازیت میشه 

چون من تا ۱۸ هفته بشم ۵بار سونو دادم به خاطر بی عقلی دکتر قبلیم شنیدم سونو زیاد ضرر داره گفتم دیگه ن ...

منم تا هیجده هفتگی پنج بار سونو دادم البته من بخاطر سقط های قبلیم بود بررسی میشدم

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
منم تا هیجده هفتگی پنج بار سونو دادم البته من بخاطر سقط های قبلیم بود بررسی میشدم

انشالله به سلامت زایمان کنید نی نی رو بغل بگیرید          منم امشب خیلی دلم خواست برم پسرمو دوباره ببینم   

انشالله به سلامت زایمان کنید نی نی رو بغل بگیرید          منم امشب خیلی دلم ...

ممنون.همچنین🌹🌹🌹.

برو برو حتما ببین خیلی لذت بخشه😍😍😂😂

ممنون.همچنین🌹🌹🌹. برو برو حتما ببین خیلی لذت بخشه😍😍😂😂

الان ماشالله بزرگ شده اخه من همش تو خونه نیم تنه میپوشم یه لحضه دراز کشیده بودم دیدم یه طرف شکمم کلی اومد بالا وای انقد ترسیدم یهو دلم خواست برم سونو ببینمش   

الان ماشالله بزرگ شده اخه من همش تو خونه نیم تنه میپوشم یه لحضه دراز کشیده بودم دیدم یه طرف شکمم کلی ...

ماشاا...😍😍😍انشاا...سلامت بغلش کنی دیگه چیزی نمونده😍😍😍