2777
2789
عنوان

چرااا؟؟؟.

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 26 پست

برو مشاوره خوب.چندتا مشاور.  به حرف هیچ خاله زنکی گوش نکن. 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین عزیز دلم،برای اینکه خانومها ،از یک سنی بخوان و نخوان ،افت میکنن،تقریبا از ۴۴ ،،۴۵..ولی مردها تازه اون سن ببخشید ،رو میان و به قولی چلچلیشوونه،با عمل و بوتاکس و.....که میشه کرد وظاهر رو حفظ کرد اما دیگه افت بدن و خیلی چیزای دیگه رو نمیشه قایم کرد،به همین دلیل بهتره که مرد بزرگتر باشه.

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

خواهر من شش سال بزرگتر از شوهرشه

خداروشکر هیچ مشکلی ازین لحاظ ندارن... چون خواهرم کلا بی بی فیسه

شوهرش،هیکلیه ..زیاد معلوم نیست

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین

بستگی به خیلی چیزا داره !

زن انرژیش بیشتر از مرد باید باشه .. 

بلعکسشم همینه ... برادر من ۳۷ ساله با یه دختر ۲۷ ساله نتونستن با هم مچ بشن ‌.همدیگه را هم خیلی دوست داشتن .علتش کندی و آرومی زیاد از حد داداشم و بسیار پر انرژی بودن دختر بود ... 

میخوام بگم در مورد مردها هم صادقه نه زن ها صرفا ... 

من شخصا معتقدم اگه یه خانم ورزشکار باشه ،بدنش خوب باشه (سلامت باشه کوه بره و ..) با مرد سه سال کوچیکتر مشکلی نداره اگه مرده هم انرژی کمتری داشته باشه ... مچ شدن درصد انرژی ها مهمه 

این کاربری غیرفعال شده است

ببین عزیزم یه ملاک کلی نیست به شرایط زندگی و موقعیت شهر و کشور بستگی داره متاسفانه ما توی جامعه ای زندگی میکنیم که میگن مرد40ساله پخته تر و جذاب تر میشه در صورتی که از نظر علمی اینجوری نیس...شاید تو اروپا با 10سال اختلاف سن مشکلی نداشته باشن ولی توی ایران مرسوم نیست بازم بسته به شرایط خودتونه تا سن35سالگی باروری اروم و مطمئنی رو یه خانوم میتونه در پیش داشته باشه بعد از اون هر چه سن بالا تر خطرات به مراتب بیشتر ولی لزوما امکان بیماری یا سقط در جنین نیس پس خیالت از این بابت راحت...ولی اینم بدون موتور ج نسی اقایون تا اخر عمرشون فعاله ولی از خانما بعد از یائسگی کم و کمتر میشه