2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با اینکه بچه کوچیک دارم  صبحها اول ناهار خودمو فسقل رو میزارم  اول اشمزخونه کامل تمیز میکنم دو روز ی بارم جارو میکشم هر روزم طی و گردگیری  همیشه مرتبه

خدایا پشت و پناهم باش 
کثیفی با ریختوپاش فرق داره

دقیقا

ی بنده خدایی رو میشناسم خونش همیشه خدا مرتبه

ولی تمیز نیست

مثلا در کشوهاشو باز کنی

لباسا همه تو کشو 

در کمدو باز کنی کلی لباس میریزه پایین

اشپزخونه مرتب اما تمیز نیس

من هر روز جارو مبکنم هر روز دستمال میکشم هر روز گرد گیری هر روز هرروز کارم اینه تازه توالت حموم یه روز درمیون میشورم خیلی بده واقعا یجور وسواس ....اگه هرروز اینکار نکنم دبوونه میشم😭هرکی میاد خونمون مبگه چقد خونتون خشک تمیزه انگاری هیچکاری برای انجام دادن نیست تو این خونه....خبر ندارن هر روز مثل کوزت در حال بشور بسابم😎

خدایا سپردم به خودت 💔🌹
من اول هر روز جارو میکنم هر دیقه دستمال میکشم ظرفا رو همون موقع میشورم لباسا و کمدا رو هر روز مرتب ...

چه‌خبره‌منم‌تمیزم‌ولی‌درهفته‌۱‌یا‌۲‌بار‌جارو‌میکنم‌‌۲‌روز‌یکبارم‌گرد‌گیری‌میکنم‌ظرفی‌کثیف‌بشه‌زود‌میشورم‌دوقلو‌هام‌چیزی‌بریزن‌

زود‌جمع‌میکنم‌یا‌بهشون‌میگم‌اتا‌قتونو‌مرتب‌بکنین‌چیزی‌رو‌گاز‌ریخت‌زود‌تمیز‌میکنم‌همین☺😊

چه‌خبره‌منم‌تمیزم‌ولی‌درهفته‌۱‌یا‌۲‌بار‌جارو‌میکنم‌‌۲‌روز‌یکبارم‌گرد‌گیری‌میکنم‌ظرفی‌کثیف‌بشه‌زود‌می ...

بچم کوچیکه راه میره نون و کیک وغذا میریزه برا همین جارو میکشم هر روز