2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هويج پخته شده كه خيلي بد مزس ولي همه تعريف اين كيك رو دادن يني كيك مزه هويج پخته نميده؟

نمیدونم منم اولین باره میخوام بپزم. از مامانه نی نی بپرس

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
هويج پخته شده كه خيلي بد مزس ولي همه تعريف اين كيك رو دادن يني كيك مزه هويج پخته نميده؟

نه اصلا با کیک ترکیب خوبیه خیلی. ولی خب گردو بریزی مطمئنم عالی میشه. اگر گردو نداری بادومی چیزی بریز

نه خمیر میشه

اگه نسبتش درست باشه خمیر نمیشه، من همیشه درست میکنم عالی میشه، نکته اینجاست که چون هویج ممکنه آب بندازه، یه مقدار زمان بیشتری نیاز هست توی فر بمونه، یه سینی دیگه میذارم زیرش که نسوزه و بشه زمان بیشتری در فر بمونه

... و من به تو ایمان دارم...
کیک هویج تو شهر نان کیلویی ۳۸ تومنه یه تیکه بخر بخور عاشقش میشی. ولی اونا جوش شیرین دارن با بکینگ پو ...

خخخخخخ منم الان بکینگ پودر نداشتم مجبور شدم جوش شیرین بزنم. خونم طبقه سومه انقدر زورم میاد برم بیرون هفته ای یه بار میرم بیرون از تنبلیم

قشنگ معلومه خییییلی دلت کیک میخواسته اینهمه تحریمها روت اثر نذاشته😂

وااااای خدااا😂😂😂😂 چقدر قشنگ و دقیق زدی وسط خال. هلاک بودم واسه کیک خونگی. من اصلا کیک کارخونه ای دوس ندارم باید خودم بپزم عطرش تو خونه بپیچه بعد بخورم😂😂😂