2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خيل دلم ميخواد بهم خبر خوب برسه  خيلي نياز دارم به يه خوشحالي  حالم خيلي بده  همه ...

منم از ی هفته قبل موعدم درد داشتم دردای شبیه پریودی

دیروز موعدم بود ی لکه خیلی کمرنگ دیدم و بعدش دیگه پاکم

نمیدونم باردارم یا ن

بیبی چک گرفتم ولی میترسم منفی بشه نزدم

منم از ی هفته قبل موعدم درد داشتم دردای شبیه پریودی دیروز موعدم بود ی لکه خیلی کمرنگ دیدم و بعدش دی ...

شايد واست لانه گريني بوده 

اگه ي روز گذشته حتما نشون ميده بارداريتو 

خدايا دوستت دارم ♥️

منم واقعا از ته دل دوست دارم این ماه باردار بشم. برای منم دعا کنید.... خدایا واقعا نیاز دارم به این اتفاق خوب🌺❤️

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
منم واقعا از ته دل دوست دارم این ماه باردار بشم. برای منم دعا کنید.... خدایا واقعا نیاز دارم به این ...

عزيزم ان شاء الله باردار باشي 

من اين چند وقته تحت درمانم 

تنبلي تخمدان دارم ،

اين ماه با آمپول و قرص فوليكول مناسب داشتم 

و خيلي اميدوارم 

🤰🏼😞

خدايا دوستت دارم ♥️
عزيزم ان شاء الله باردار باشي  من اين چند وقته تحت درمانم  تنبلي تخمدان دارم ، اين ماه ...

انشالله دلت شاد بشهه🌺

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀